Herňa eTIPOS.sk ponúkala hráčom aj doteraz zaujímavé možnosti pri výbere športových stávok. Od marca však prichádza niekoľko atraktívnych vylepšení.

Kto má rád množstvo zápasov na tikete a sníva o veľkej výhre, môže si začať vyberať zápasy. Odteraz totiž môže tipér umiestniť na svoj tiket až 50 stávok a maximálna možná výhra na tikete môže byť až 150 000 €!

A to je len začiatok z noviniek.

Milovníci športových stávok si môžu vychutnať ponuku z rozšírenej ponuky LIVE stávok. Pri LIVE stávkach sa môžu hráči tešiť tak isto aj na rýchle stávky uzatvorené jedným klikom.

Samozrejmosťou je aj rozšírený počet odvodených stávok. V ponuke bude pri TOP zápasoch až takmer 200 ponúk. Oceňovanou novinkou je možnosť kombinácie LIVE a prematch stávok na jednom tikete.

Tipéri môžu navyše stále využívať kurzové zvýhodnenie až 100% pri kumulatívnych stávkach, využívať možnosť predaja tiketu či  sledovať pri LIVE stávkach aj obľúbený match-tracker.

To všetko vo vylepšenom dizajne na počítačoch i mobiloch.

Ale dosť rečí. Stačí spraviť pár klikov, navštíviť stránku eTIPOS.sk a presvedčiť sa na vlastné oči o skvelých novinkách, ktoré sme si pre hráčov pripravili.

Apropo, ktoré zápasy umiestnite na svoj tiket ako prvé?

Čo tak hokejové duely z TIPOS extraligy? Naša najvyššia hokejová súťaž sa pomaly blíži ku koncu základnej časti, play-off je predo dvermi.

Spoločnosť TIPOS ako hrdý partner extraligy verí, že fanúšikovia si užijú čo najviac zážitkov s hokejom, ideálne s podaným a výherným tiketom v herni eTIPOS.sk.

CHCEM TIPOVAŤ