Všimli ste si to? TIPOS výrazne vylepšil svoju kurzovú ponuku, čím sa zaradil medzi najsilnejších hráčov na poli športových stávok.

Každý aktívny aj pasívny milovník športu si tak môže zápasy svojho obľúbeného klubu vychutnať ešte viac s podaným tiketom a množstvom nových možností na skvelé výhry.

Okrem odreagovania či zábavy môže úspešné stávkovanie priniesť aj nejaký ten príjem do vrecka. Bez práce síce nie sú koláče, ale keď sa spojí stávkovanie a povestné šťastie, dobrý odhad alebo správne načasovanie, rodinný rozpočet môže dostať úplne iný rozmer.

Ak vás sudička obdarovala intuíciou, môžete si v herni eTIPOS.sk napríklad natipovať aj to, či padne v konkrétnej minúte gól.

Odporúčame ti vyskúšať si tip na niektorý zápas z populárnej milionárskej súťaže – Ligy majstrov  , kde o góly nie je núdza. No a množstvo nových stávkových príležitostí ťa určite príjemne prekvapí.

V minulosti mnohým hráčom absentovala rozšírená ponuka na strelcov gólov, multi góly, čo je však už minulosťou. Stačí kliknúť na eTIPOS.sk, kde odteraz nájdeš bohatú ponuku športových stávok a tie najlepšie kurzy.

Navyše, výhru môžeš natiahnuť až na 150 000 €, stále je aktuálne kurzové zvýhodnenie až neuveriteľných 100 percent  no a azda každý ocení prítomnosť match-trackera, grafiky, ktorá ukazuje čo presne sa deje v zápase v reálnom čase.

Hovorí sa, že nikto nadaný z neba nespadol. Nik z tipérov nemusí hneď vedieť všetko a začať vyhrávať horibilné sumy. Tipovanie je aj o zábave.

No a keď nevieš, pre koho sa rozhodnúť z Ligy majstrov alebo domácej hokejovej TIPOS extraligy, odporúčame ti hľadať inšpiráciu u nás v relevantných analýzach zápasov, ktoré ťa môžu nasmerovať k úspechu.

chcem tipovať