Leto 2020 sa zapíše ako leto s prívlastkom štedré. Séria výherných jackpotov pokračovala aj v piatkovým žrebovaním (24.7.) lotérie Eurojackpot. Hráčovi sa ušlo jedno zo siedmych výherných miest v 2. poradí a odnáša si výhru v hodnote 327 074 €.

Skalní fanúšikovia už presne vedia kedy mať oči na stopkách a kontrolovať svoj tiket. Európska lotéria Eurojackpot sa pravidelne žrebuje každý piatok večer. Tentokrát sa hralo o jackpot vo výške 45 miliónov €. Ten však tlaku hráčov odolal a narástol o ďalších 14 miliónov €.

Aj napriek neoblomnému jackpotu mali však hráči dôvod na radosť, pretože výsledky žrebovania boli naozaj štedré. Na svoje si prišiel aj hráč, ktorý podal stávku na predajnom mieste spoločnosti TIPOS v Trnavskom kraji. Vďaka nej sa stal jedným zo siedmych výhercov 2. poradia. Rovnakú radosť prežívali aj traja hráči z Nemecka, jeden hráč z Chorvátska, Dánska a aj susednej Českej republiky. Každý zo šťastlivcov si odnáša krásnych 327 074,60 €. Všetky výsledky sú dostupné aj online.

Radi by ste sa aj vy zaradili medzi úspešných hráčov lotérie Eurojackpot? Je to naozaj jednoduché. Dokonca nemusíte ani opustiť komfort vášho domova. Navštívte eTIPOS.sk a podajte svoj tip elektronicky.  Možno práve na vás čaká 59 miliónov €.

Držíme palce!

chcem hrať o 59 miliónov