Novoročná nádielka v online kasíne eTIPOS.sk bude extrémne štedrá. Vďaka skvelým jackpotom a bonusom majú hráči šancu získať hoc aj za jeden spin desiatky tisíc eur!

Zlatý Multilevel jackpot spoznal svojho posledného majiteľa na 2. sviatok vianočný, kedy sme odovzdali šťastnému výhercovi 44 513 €.

Za viac ako dva týždne hromadenia sa peňazí v banku je hranica znova vyššia ako 40-tisíc eur. Dočkáme sa ďalšieho výhercu v najbližších hodinách? Kto získa fantastickú výhru a odštartuje nový rok s plnými vreckami?

Ak by to aj nevyšlo v Multilevel jackpote, k dispozícii sú ďalšie skvelé možnosti na výhru.

Viac o výhre 44 513 €!

Už dva mesiace čakáme na majiteľa Synot Progressive Bonusu, ktorý dosiahol rekordnú hranicu v rámci online kasína. Každú chvíľu môže padnúť a jediné čo je isté je, že výherca bude niekto zo slovákov, keďže hráš v čisto slovenskom kasíne s najširšou ponukou hier!

V novembri sa jeho posledný majiteľ radoval z výhry 37 146 €. Aktuálna hodnota bonusu je však na úrovni cez fantastických 59 000 €!

Ktorý z jackpotov padne skôr? Neváhajte, zatočte valcami v online kasíne eTIPOS.sk a získajte skvelú odmenu v hodnote desiatok tisíc eur.

chcem hrať