Denná šanca na skvelé výhry. To je online kasíno eTIPOS.sk. Tieto dni je príležitosť pokúšať šťastie pre hráčov hádam ešte väčšia, veď hneď viacero jackpotov atakuje obrovské, niektoré historické maximá.

Zlatý Multilevel jackpot je v tejto chvíli na hranici 32 500 € a neustále rastie. Naposledy sme spoznali majiteľa tohto jackpotu na konci októbra, kedy bola vyplatená suma 29 511 €. Dnes už pokoril jackpot hranicu 30-tisíc eur. Dočkáme sa v najbližších hodinách ďalšieho skvelého zápisu?

Ešte väčšia suma sa ukrýva v Synot progressive bonuse. A to hneď na dvoch úrovniach.

Hodnota zlatého jackpotu je rekordných 16 600 €, hodnota diamantového dokonca fantastických 37 000 €!

A to ešte stále nie je z jackpotovej ponuky všetko. Veď hodnota MAX POWER bonusu je takisto parádna – aktuálne takmer 15 000 €.

Skvelé bonusy a jackpoty, lákavé výhry. To je ponuka, ktorá čaká na hráčov v online kasíne eTIPOS.sk.

Navyše, počas týchto dní sa dá zapojiť aj do Novembrovej kasínovej ligy, ktorá odštartovala 1. 11. a vyvrcholí v piatok 26. 11. Samozrejmosťou ligy sú bodovo dvojnásobné dni, tzv. double days. A práve počas týchto dní je 1. kolo double days (od 8. 11. – 14. 11.)

Tak neváhaj, využi skvelé akcie online kasína eTIPOS.sk a získaj jeden z nadupaných bonusov či jackpotov, ktoré neustále rastú.

Chcem hrať