Posledné týždne doslova prajú hráčom. Inak tomu nebolo ani v prípade posledného žrebovania v stredu 22. júla, v ktorom bol zdolaný ďalší jackpot vo výške 56 266 €. Hráč, ktorý si podal stávku v Nitranskom kraji, vďačí tejto výhre číselnej lotérii LOTO 5 z 35.

Jedným z najočakávanejších podujatí vo svete lotérii je pravidelné žrebovanie. Všetci sú zvedaví na vyžrebované čísla, ktoré porovnávajú so svojimi tipmi. Očakávania bývajú naozaj vysoké, avšak nie všetkým sa naplnia. V stredu a v nedeľu prebieha žrebovanie číselných lotérii LOTO a LOTO 5 z 35. A práve to posledné žrebovanie v stredu 22. júla patrilo medzi tie radostné.

Tzv. malé LOTO opäť odmeňovalo. Tentokrát padol jackpot v krásnej výške 56 226 €! Zodpovedné sú za to šťastné čísla 9, 23, 26, 27 a 3, ktoré si v jednom z predajných miest spoločnosti TIPOS  v Nitranskom kraji zvolil dnes už obdarovaný výherca.

obr.: Výherný tiket jackpotu hry LOTO 5 z 35

Lotéria LOTO 5 z 35 síce neláka na miliónové jackpoty, avšak o to častejšie rozdáva výhry. Je to spojené aj s tým, že práve v jej prípade je pravdepodobnosť výhry naozaj priaznivá. A kto by sa už nepotešil niekoľkým desiatkam tisíc?

Ak sa chcete aj vy zaradiť medzi výhercov, tak je potrebné vybrať si svoju srdcu blízku lotériu a podať tiket. Jackpoty zostávajú aj naďalej lákavé. Eurojackpot sa vyšplhal na 45 miliónov € a aj samotné LOTO sa môže popýšiť sumou 500 000 €!

Svoj tip môžete odovzdať aj z pohodlia domova. Stačí ak navštívite eTIPOS.sk!

Držíme palce.

Hrať online Eurojackpot