Hry od TIPOSU lákajú hráčov veľkými výhrami, ale po novom aj možnosťou na prémiu vďaka Lotériovej výzve. Tú môže získať každý, kto sa aktívne zapája do uzatvárania stávok v lotériových hrách.

 EUROMILIÓNY – 1 835 105 €

Menšia, ale nemenej zaujímavá lotéria, ktorá láka jackpotom takmer dva milióny eur. Kto chce zostať v hre o podiel z Lotériovej výzvy, nemôže na ňu zabudnúť.

LOTO – 2 740 307 €

Tradičná slovenská lotéria stále čaká na prvého výhercu jackpotu roka 2022. Spoznáme ho už túto stredu?

LOTO 5 z 35 – posledná výhra 44 246 €

To naopak ‚malé loto‘ padá a padá. Stalo sa tak aj počas posledného žrebovania v nedeľu, kedy sme spoznali výhercu sumy viac ako 44-tisíc eur. Padne jackpot aj túto stredu?

EUROJACKPOT – 57 000 000 €

Pri pohľade na sumu, o ktorú sa hrá v najväčšej európskej lotérii, sa až točí hlava. 57 miliónov eur! Spoznáme majiteľa tejto výhry v piatkovom žrebovaní? Bude po druhý raz v histórii majiteľom hlavnej výhry Slovák?

Po úvodnom týždni od spustenia promo akcie Lotériová výzva sú v hre o podiel z balíka 10 000 € stovky hráčov. Kto však vydrží až do konca roka?

Základom Lotériovej výzvy je pravidelnosť uzatvárania tiketov. Výzva prebieha od 23. 2. do 20. 3. 2022.

Kto si počas tohto obdobia v každom stávkovom období uzatvorí lotériový tiket v lotériach Eurojackpot, Euromilióny, LOTO a LOTO 5 z 35 prostredníctvom stránky eTIPOS.sk, má šancu získať podiel z balíka 10 000 €.

No a nezabúdajte. Čím viac podaných stávok, tým väčšia šanca na výhru.

Veľa šťastia.

hrať lotérie