Dámy a páni, Slovensko má ďalšieho milionára. Streda 11. august sa zlatými písmenami zapíše do historických štatistík hry LOTO, keď sme v nej spoznali hráča, ktorý vyhral fantastických 3 992 509 €!

Jeden z najväčších jackpotov v hre LOTO sa kumuloval od konca novembra 2020. Na svojho výhercu si počkal až do leta tohto roka.

Bank sa zatiaľ naplnil do obrovských rozmerov a my sme tak spoznali ďalšieho multimilionára. Výherca zo západného Slovenska sa zaradil medzi viac ako 70 milionárov, ktorí zbohatli vďaka lotériám od TIPOS-u.

Šťastný výherca sa spoľahol na výber vlastných čísel, pričom na tikete vyplnil všetkých desať hracích polí.

O historický zápis sa postarali čísla: 13, 23, 28, 32, 39 a 41.

Jackpot takmer 4 milióny eur je 11. najvyššou výhrou v histórii lotériových hier na Slovensku.

Slovenskí hráči majú tento týždeň (v piatok 13. augusta) šancu vyhrať aj ďalšiu neuveriteľnú sumu – 90 000 000 € v medzinárodnej lotérii Eurojackpot.

„Klasické“, slovenské LOTO má najbližšie žrebovanie na programe v nedeľu, pričom v tento deň, rovnako ako ďalšiu stredu, sa hrá navyše aj o finančnú prémiu v rámci Víťaznej jazdy.

Heslo lotériovej hry LOTO, jednoducho šanca vyhrať, sa v stredu do bodky naplnilo. Bude pokračovať už v piatok či v nedeľu?

Všetko sa dozvieme najbližšie dni. Čerstvému víťazovi srdečne blahoželáme a všetkým ostatným držíme do ďalších žrebovaní palce.

Chcem hrať lotérie