V našom online kasíne prinášame hráčom neustále možnosť vyskúšať si, zabávať sa a vyhrávať s chytľavými hrami. Objav spolu s nami zaujímavé hry z portfólia našich partnerov a splň si svoj hráčsky sen na eTIPOS.sk.

Xmas Secret

Odvez sa spolu s nami do vianočného mestečka, kde po celý rok sneží a krb nikdy nezhasne. Urob si pohodlie so sortimentom sezónnych drobností a objav naše Xmas Secret. To naozaj už prešiel ďalší rok a sú tu sviatky, na ktoré sa tešia nielen malé deti ale aj naši hráči? Išlo to ako snehuliak na korčuliach, ale v skutočnosti je taká zima, že soby majú červené nosy pobozkané mrazom. V hre čakajú luxusné krabičky so zlatými stuhami pre veľkého chlapa. Počuli ste už o ňom? Vysoký, mal doma príliš veľa steakov, spoznáš ho podľa dlhej bielej brady, má sklony k červenej farbe.

Ponor sa do nostalgie dávnych Vianoc s trblietaním vianočných gúľ a cinkotom zvonov. Na 5-valcovej a 4-radovej mriežke je nabitých 40 pevných výherných línií. V pozadí sú zobrazené vrcholky hôr, sneh, vianočný stromček s darčekmi pod ním a dom s dymom vychádzajúcim z komína, vianočná rozprávka v tej najgeniálnejšej podobe. Do akcie je zahrnutých celkom až trinásť symbolov a niekoľko technických funkcií, ako je automatická hra, manuálne rýchle otáčanie a otáčanie medzerníkom. Symboly Wild nahrádzajú všetky základné symboly a môžu pristáť tradične na všetkých valcoch okrem prvého.

CHCEM HRAŤ

Simply Hot 40

Ovocná klasika v novom vydaní. Slot Simply Hot 40 ťa doslova ohromí, rovnako ako to urobila s tisíckami hráčov pred tebou. Patrí ku klasickým ovocným slotom plných pomarančov, citrónov, melónov či čerešní, v jednoduchosti je ale sila a aj krása. Vstúp s nami do čias klasických ovocných automatov a vychutnaj si ich v modernej podobe, ktorá je prispôsobená všetkým dostupným online platformám.

Bonusom tejto hry je prítomnosť špeciálneho symbolu SCATTER, ktorý prináša extra výhru. A to v prípade troch alebo viacerých rovnakých symbolov.

Tvorcovia nezabudli na žolíka a špeciálne symboly. Okrem symbolu Scatter sa môžeš zabaviť aj so symbolom Joker BAR, ktorý nahrádza akýkoľvek symbol okrem symbolu hviezdy. Ak symbol nemožno nahradiť, vyhodnotí sa ako symbol JOKER. Okrem obľúbených symbolov ovocia nájdeš v hre aj symbol populárnej a obľúbenej sedmičky a symbol hviezdy, ktorý má v hre funkciu Scatter. Vyskúšajte hru a vráť sa do starých dobrých čias, vyskúšaj tento perfektný 5-valcový, 4-riadkový automat, výhry sú platné zľava doprava. Počas jednej hry môžeš ale vyhrať na viacerých výherných líniách, čo znamená, že výhry sa sčítavajú. Platí len najvyššia výhra na výhernej línii.

CHCEM HRAŤ

Monkey 27

Automat Monkey 27 je klasický „jednoruký bandita“. Hracie pole je plné ovocia, ako aj symbolov s žolíkmi a dolármi. Názov automatu je odkazom na prítomnosť 27 výherných línií, ktoré sa používajú na vytváranie výherných kombinácií. Na hracom poli nájdeš iba tri valce. Dizajn je mimoriadne lakonický a rozhranie je tradičné a jednoduché.

Nič ale nenarúša zaužívané symboly, okrem špeciálneho Wild symbolu v podobe Jokera, znaku dolára v úlohe Scatteru a schopnosti niekoľkokrát znásobiť prijatú odmenu pri aktivácii rizikovej hry. Všetko ovocie a špeciálne symboly hracieho automatu sú vyplácané podľa výplatnej tabuľky.

Fruits go Pop!

V portfóliu Torm Horn Gaming sa chystá jedna z najšťavnatejších ovocných párty. Takže si priprav výbavu na párty a čakaj, až zažiješ dobrodružstvo na celý život. Tento automat sľubuje zjednodušené hranie v rámci svojej starej mriežky 3×3. Čakajú ťa príjemné zvukové efekty, čím sa šíri hrou vintage atmosféra. Po spustení hry sa ti zobrazí okno s tromi valcami a tromi riadkami. Päť výherných línií pokrýva mriežku počas základnej hry a prebiehajú zľava doprava.

Počas bezplatných zatočení sa výherné línie zvýšia až na 27. Šesť bežných symbolov, Wild a Scatter dopĺňa zostavu v automate Fruits Go Pop. Skontroluj si vždy ikony vedľa ich výplat a funkcií v sekcii výplatnej tabuľky. Výherné kombinácie vznikajú, keď objavíš tri rovnaké symboly pozdĺž aktívnych línií. Aby si získali nárok na výhru, musia zodpovedajúce symboly pristáť postupne, počnúc stĺpcom úplne vľavo.

Chiili Fruits

Najlepšie online kasína súčasnosti sú plné automatov rôznych tém, štýlov a volatility. Môžeš si vychutnať detailnú 3D grafiku a drahé značky, alebo si len tak oddýchnuť a oddať sa svojej túžbe po nostalgických hracích automatoch a ovocných automatoch. Automat Chilli Fruits zapadá do druhého tábora. Hra je nedávnym prírastkom do légie klasických automatov, ktoré nájdeš v rodine hier na eTIPOS.sk.

Chilli Fruits má päť kotúčov, tri rady a viac pomarančov a citrónov, ako dokážete zatriasť strapcom hrozna. Má však veľké multiplikátory a cenový potenciál, po ktorom Chiili plody pri hraní horia. Chiili Fruits sa hrá na mriežke 3×5 valcov a obsahuje 10 výherných línií.