V našom online kasíne prinášame hráčom neustále možnosť vyskúšať si, zabávať sa a vyhrávať s chytľavými hrami. Objav spolu s nami zaujímavé hry z portfólia našich partnerov a splň si svoj hráčsky sen na eTIPOS.sk.

Move IT!

Hra Move it! ukrýva 15 výherných radov a nejednu unikátnu funkciu. Rozhodne stojí za skúšku, pretože vhodne kombinuje klasický design a moderné spracovanie. Po roztočení valcov sa môžeš tešiť na štandardne vyzerajúci displej 5×3, ktorý je domovom v súčte 15 výherných radov. Skladáš do nich celkom 9 obrázkov, ktoré zahŕňajú aj špeciálnu divokú kartu. Wild má tu podobu strieborno-šedivého „Wéčka“ a funguje tak, ako tí skúsenejší z vás očakávajú. Nahrádza ostatné obrázky a vhodne dopĺňa výherné línie, to po prvé, a za druhé v päťkombinácii na pozíciách výhernej línie dokáže rozmnožiť vsadenú čiastku najviac zo všetkých – hneď 40x! Pri točení inak narazíš na citrónky, slivky, jahody, trojlístky, ale aj srdiečka alebo červené sedmičky. Slot Move it! je však dôkazom, že aj notoricky známe symboly a klasický dizajn môže byť spracovaný moderne, a nenavodzovať nudnú, otrepanú atmosféru.

Madame Destiny Megaways

Nečakaj klasické výherné rady, ale 200 704 spôsobov, ako vyhrať! Z vychytávok máš k dispozícii funkcie Wild, Scatter, Free Spin alebo originálne Padanie! Online výherný automat je po mnohých stránkach atraktívny. Obrovské hracie pole tvorí 6 kotúčov, ktoré majú od 7 do 8 radov. Klasické výherné línie tu síce nenájdeš, ale to vôbec nevadí. Ba naopak! Odmenu kasíruješ vždy za 3-6 (výnimočne aj 2) rovnakých symbolov, ktoré sa dotýkajú na susedných valcoch.

Paleta základných symbolov sa delí do 2 kategórií – na jednej strane stojí kartová 10, J, Q, K, A, na strane druhej potom originálne hrdinovia hry – sova, čierna mačka, srdce alebo obrázky artefaktov.

CHCEM HRAŤ

Čaká ťa ja množstvo špeciálnych vychytávok. Aké sú to? Slot má divoký symbol s podobizňou Madame Destiny. Wild pristáva náhodne na všetkých pozíciách – s výnimkou prvého valca. Akonáhle sa Wild stane súčasťou výhernej kombinácie, víťazná čiastka sa zdvojnásobí. Po víťaznom symbole dotyčné symboly zmiznú a na ich miesta prepadnú tie z vyšších riadkov. Funkcia Padanie pokračuje, kým nové symboly utvárajú nové výherné kombinácie.

Yellow Dragon

Žltý drak prilieta a na krídlach prináša špeciálne funkcie Wild (hneď 2x!), Mystery a Scatter! Užijete si aj voľné zatočenia. Chceš zatočiť s nudou, perfektne sa odreagovať, a navyše obohatiť rozpočet o nejakú tú zlatku? Tak na nič nečakaj a zahraj si na našom webe charizmatickú hru Yellow Dragon od čím ďalej tým populárnejšieho štúdia E-Gaming. Na hernom poli 5×4 ti s úspechom pomôže hneď 40 výherných línií.

Ako ich pokoriť? Je to veľmi jednoduché. V tom istom okamihu sa na výhernej línii musí objaviť naraz tri a viac totožných symbolov. Úsmev na tvári za víťazný spin ti vykúzlia kartové „hodnosti“ na jednej strane, a Lososový kvet, Vejár alebo Gejša na strane druhej. Nehovoriac hneď o štyroch špeciálnych funkciách, ktorými Yellow Dragon suverénne valcuje konkurenciu.

Hexa Fruits

Zážitok z točenia päťvalca Hexa Fruits umocňujú hneď dva druhy divokých symbolov, ktoré vedia viac, než „len“ nahrádzať ostatné symboly a prirodzene tak zvyšovať šancu na super výhru. Wild Circle prináša 1-5 Respin a cinkavý zvonček prináša multiplikátory! Keď hľadáš jednoduchú, možno až trochu nudnú, ovocnú hru s retro designom, si na zlej adrese. Online výherný automat Hexa Fruits z dielne mladého štúdia Casimi je síce postavený na ovocnom základe, avšak atypicky a moderne konštruovaný displej hneď na prvé roztočenie upúta tvoju pozornosť, pretože toto sa len tak nevidí. V dobrom slova zmysle!

Slot má pevný počet troch riadkov, avšak líši sa počet kotúčov, ktorých je uprostred päť, hore a dole sa nachádzajú iba štyri. Každá výherná rada má päť pozícií, avšak pre aspoň malú výhernú kombináciu ti postačí do nej naskladať 3 (ideálne 4 a ešte lepšie 5) totožných obrázkov. Nezabudni si starostlivo naštudovať výplatnú tabuľku. Zatiaľ čo päť hroznových vín výhru rozmnoží 10x, pätica čerešní riskovanú čiastku iba zdvojnásobí. Rozdiely medzi ovocím sú markantné nielen v chuti a farbe, ale aj miere, v ktorej rozdávajú výhry. Ale to tí skúsenejší z vás už určite vedia z iných hier.

CHCEM HRAŤ

Fruit Party

Vyskúšaj hracie pole 7×7 s ovocnou náložou, kde Scatter spúšťa Free Spiny a zážitok z hry umocňuje čoraz populárnejšia funkcia Padanie. Ako funguje? Po roztočení online video slotu Fruit Party ťa čaká poriadne šťavnatý ovocný koktail! Hracie pole totiž funguje ako Cluster Pays a má obrovské rozmery 7×7. Pre víťazný spin potrebuješ 5-15 rovnakých symbolov v blokoch, ktoré sa vodorovne alebo zvisle dotýkajú.

Pozri sa do výplatnej tabuľky, aké rozdiely medzi jednotlivými obrázkami sú – kto je pripravený, nie je prekvapený! Srdiečka a hviezdičky patria medzi najchudobnejšie plody. Zlatou strednou cestou sú slivky, hrozno a jablká. Zďaleka najlukratívnejšie sú potom pomaranče a jahody. Okrem toho má hra širokú škálu špeciálnych funkcií. Určite na ne prídeš počas hranie, aby si však nebol prekvapený ich genialitou.

Triple Wild 7

Dostaň do niektorej z piatich výherných línií naraz tri slivky, pomaranče, čerešne alebo ďalšie ovocie a osláv výherný spin! Online výherný automat Triple Wild Seven vsádza na do špiku kosti preverenú klasiku. Ihneď po spustení ťa zavedie do retro sveta, v ktorom sa to len hemží ovocnými symbolmi. Pre výhru v spine je potrebné do niektorej z piatich výherných línií naskladať v jednom okamihu tri totožné symboly. Potom už len záleží na tom, či to budú čerešne, citróny, pomaranče, slivky, hrozno alebo melóny. Tým to však nekončí. Zážitok z hry od E-Gaming umocňujú špeciálne symboly s obrázkom Zvončekov (Scatter) a troch sedmičiek (Wild).