V našom online kasíne prinášame hráčom neustále možnosť vyskúšať si, zabávať sa a vyhrávať s chytľavými hrami. Objav spolu s nami zaujímavé hry z portfólia našich partnerov a splň si svoj hráčsky sen.

Sand´s Treasure

Hľadáš 5-valcový, 3-riadkový video automat s kockami a naviac s desiatimi výhernými líniami? Si na správnej adrese! Hra obsahuje symboly Scatter a bezplatné hry so zlatými bonusovými symbolmi. Na vytvorenie výhernej kombinácie sú potrebné minimálne dva rovnaké symboly. Všetky výherné kombinácie sa počítajú zľava doprava, okrem symbolu Scatter. Vypláca sa len najvyššia výhra na výhernú líniu. Ak nájdeš bonusovú funkciu, máš vyhraté!

Zlatý skarabeus je symbol Wild Scatter, ktorý pri normálnej hre nahrádza všetky symboly. Tri alebo viac symbolov zlatého skarabea spúšťa desať bezplatných hier. Pred začatím bonusovej hry musíš vyžrebovať ZLATÝ BONUSOVÝ symbol, ktorý ti vypláca dodatočnú cenu počas bonusovej hry. Počas bonusovej funkcie sa symbol Zlatého bonusu môže rozšíriť až na tri pozície na valci. Počas bonusovej hry je možné vyhrať až desať ďalších bezplatných hier s rovnakým symbolom Zlatého bonusu.

Spring Tails

Tí, ktorí žijú v čínskom Novom roku potkanov, môžu očakávať šťastie. Si medzi nimi aj ty? Je to preto, že čínska astrológia považuje potkana za šťastné, inteligentné a prosperujúce zviera. Aby si však získali  zaujímavé odmeny, budeš potrebovať pomoc roztomilého a šikovného potkana. Spring Tails je jedným z najlepších automatov na hranie za posledné obdobie. Bol vyrobený spoločnosťou Betsoft aby sa zhodoval s oslavami čínskeho nového roka.

Tento obľúbený automat je vynikajúci automat pre hráčov, ktorí chcú hrať bez veľkých stávok. Hráči uvidia veľmi ľahko symboly scatter, Lucky Rat Multiplier Wilds a ďalšie špeciálne funkcie, ktoré otvoria pre teba tie správne cesty k zaujímavej výhre.

Hot Blizzard

Ak hľadáš päťvalcovú hazardnú hru s tromi symbolmi na valci, už nebudeš hľadať nič iné. Potrebuješ rovnaké symboly v piatich pevne stanovených výherných líniách a už ťa nič nezastaví. Výherné kombinácie sú platné zľava doprava a musia začínať na prvom valci zľava. Divokým symbolom v hre je Modrá Sedmička. Tento znak nahrádza ostatné symboly na výhernej línií, okrem symbolu Scatter. Môžeš získať až 30 spinov zdarma. Ak ti padnú aspoň tri symboly hviezdy Scatter kdekoľvek na valcoch, máš šťastie.

Aktivuj si týmto bonusovú hru. Počet otáčok závisí na počte hviezd, ktoré si vytočil.  Ak sú hviezdy v línií, násobí sa výhra trikrát. Teda môžeš získať ďalšie bezplatné otáčky. Ak vyhráš, je ti ponúknutá hra Riziko. Pri tejto hre je potrebné správne tipnúť farbu karty. Ak vyhráš, tvoja výhra sa zdvojnásobí. Ak však neuhádneš, hra skončí a ty odchádzaš bez výhry do základnej hry. Čo si vyberieš?

Chcem hrať