Dlho ste nepočuli o výhrach v lotérii? Áno, po mega úspešnom 1. máji, kedy padlo LOTO v 1. aj 2. poradí v celkovej výške výhry 4,3 milióna €, sa zdali byť následné tisícové odmeny ako „malé“. Netrvalo však dlho a znova hráči vyhrávajú aj šesťciferné sumy!

V často preferovanej doplnkovej hre JOKER sme spoznali ďalšieho víťaza. Parádny jackpot vo výške 160 452 € získal hráč, ktorý uzatvoril svoju stávku v Bratislavskom kraji.

Kto chce návod, ako pri minimálnom vklade získať lákavú odmenu, nech číta ďalej.

Tipujúci si vyplnil svojimi číslami šesť hracích polí. Do stávky tak vložil zanedbateľných 6,50 €. Rozprávkový jackpot získal vďaka náhodne vygenerovanému šesťčísliu 1-4-9-5-1-0, ktoré bolo v nedeľu 29. mája 2022 vyžrebované ako výherné pre doplnkovú hru JOKER.

Srdečne blahoželáme. Ale to z krásnych výhier ešte nie je všetko.

Že sa oplatí hrať a pokúšať šťastie až do záverečného dňa, sa opäť potvrdilo v poslednom májovom žrebovaní hry LOTO 5 z 35. Výhra vyčarila úsmev od uchu k uchu totižto až dvom hráčom. A možno boli aj susedia, keďže obaja uzatvorili stávku v Banskobystrickom kraji.

Rozdelia si očakávaný jackpot, pričom každý z nich si bude môcť na svoj účet pripísať výhru z prvého poradia vo výške 35 134 €.

Jeden z dvojice šťastlivcov však získal ešte o kúsok viac vďaka systémovej stávke – systém 6 pre hru LOTO 5 z 35. Veril svojim šťastným číslam, pričom stávka za 9 € mu priniesla želaný úspech v podobe výhry. Okrem tej v prvom poradí získal aj 5 výhier v druhom poradí, na účet si teda celkovo pripíše príjemných 36 063 €.

Aj druhý hráč veril svojim číslam, ktoré iba potvrdili, že šťastie príde v nedeľu. Pri vklade 28 € sa úspech v hre LOTO 5 z 35 u tohto hráča dostavil v poslednom predplatenom žrebovaní, v ktorom vyhral 35 134 €.

Obom výhercom blahoželáme.

Šťastie môžete pokúšať aj naďalej. V hre LOTO na vás čaká jackpot 500 000 €.

Skús šťastie v LOTO