Filmový trhák JOKER získal až 11 nominácii na filmového Oscara. Nie je však jediným JOKER-om, ktorý láme rekordy za posledné obdobie. Lotériová doplnková hra JOKER dosahuje historicky najvyšší jackpot v hodnote 479 793,35 €.

Nie je JOKER ako JOKER. Kým ten prvý je postrachom ulíc, ten druhý od Tipos-u vie vyčariť úsmev na tvárach lotériových hráčov a je dokonca vyhľadávaným plusom. Doplnková hra JOKER je vítaným bonusom  každej číselnej lotérie.

Jeho súčasná výška pre LOTO a LOTO 5 z 35 sa určite zapíše do historických tabuliek. JOKER jackpot 479 793,35 € je teraz rekordne najvyšším za celú históriu jej fungovania.

Ako hrať?

JOKER od Tipos-u vo výške 479 793,35 € je doplnková hra k lotériám LOTO a LOTO 5 z 35. Preto prvým krokom k možnej výhre je podanie si tiketu v jednej alebo oboch spomínaných lotériách.

JOKER si môžete dokúpiť iba za 0,50 €. Pri doplnkovej hre platí pravidlo, že čo tiket, to jeden JOKER. Ak si chcete výšiť svoje šance na výhru, tak je potrebné podať viac tiketov. Či už priamo na predajnom mieste alebo aj online na etipos.sk.

Žrebujeme každú stredu a nedeľu.

Prajeme veľa šťastia!

Podať loto s jokerom