Neštandardné obdobie si vyžaduje neštandardné riešenia. A jedným z nich je aj výhra v lotérii. V nedeľnom žrebovaní 11. októbra sa šťastie usmialo na lotériového fanúšika, ktorý zdolal JOKER jackpot vo výške 396 679,95 €.  Víťazný tiket si podal v Trenčianskom kraji.

Lotérie sa hrajú, aby sa vyhrávali. Niekedy cesta za výhrou síce trvá dlhšie ako by si hráč želal, ale výsledok stojí v konečnom dôsledku naozaj za to. To platí aj pre doplnkovú hru JOKER, ktorej jackpot sa postupne kumuloval od júla tohto roka. Čakanie na jeho zdolanie sa oplatilo!

Osudným sa stalo nedeľné prémiové žrebovanie 11. októbra 2020, v ktorom bol pokorený JOKER jackpot v hodnote 396 679,95 €. Vyvolený hráč si podal svoje šťastné čísla na jednom z predajných miest spoločnosti TIPOS v Trenčianskom kraji. Boli to práve čísla 5 8 9 5 8 3, ktoré mu dopriali peknú sumu.

Nedeľa bola výnimočná aj tým, že sme spoznali ďalšieho majiteľa prémiového automobilu KIA OPTIMA. Až do 25. októbra môžete vďaka lotérii LOTO hrať o osobný automobil v hodnote 41 223,88 €.

Nezabúdajte na to, že LOTO jackpot sa pohybuje už na úrovni viac ako 1,3 milióna!

Zabojujte o atraktívnu čiastku aj vy! Podajte si tiket na eTIPOS.sk a sledujte výsledky žrebovania.

Držíme palce.

chcem hrať