Najširšia ponuka, najväčšia šanca na výhru. Každý priaznivec automatov dobre vie, že v kasíne eTIPOS.sk môže vďaka skvelým jackpotom vyhrávať denne tisíce eur.

Päť rôznych jackpotov, ktoré majú dokopy 15 úrovní! To je stručný opis možností, z ktorých si vyberie určite každý. Poďme sa však pozrieť aj bližšie na jackpoty, ktoré čakajú denno-denne pre hráčov v kasíne na www.etipos.sk.

EGT jackpoty

Už viac ako rok vyhrávajú slovenskí hráča vďaka EGT jackpotom. Tie majú 4 úrovne podľa farieb kariet v balíčku – pikový, clubový, srdcový a spadeový.

Za obdobie jedného roka padol jeden z jackpotov viac ako 2300-krát, pričom spoločnosť TIPOS vyplatila hráčom už vyše 1 500 000 € na výhrach!

Aktuálna hodnota najcennejšieho – spadeového – je viac ako 36 000 €.

Multilevel jackpoty

Každý spin môže mať vďaka Multilevel jackpotom cenu zlata. Je totiž jedno, či hráč vloží do hry základnú stávku, alebo pri spinoch viac riskuje. Vyhrať môže úplne každý.

Pri hraní hier vybraných slotov – od dodávateľov Synot, Kajot a Tech4Bet – sa z každého otočenia odkladajú percentá do jackpotov, ktoré sú rozložené do troch úrovní.

Zlatý, strieborný a bronzový. Počas víkendu padol Zlatý v hodnote 30 000 €, jeho aktuálna výška je napriek tomu znova na parádnej úrovni – viac ako 13 000 €!

Max Power Bonus

Dve hry od dodávateľa hier Synot (Criss Cross, Eldorado) a jeden jackpot. Tak znie opis Max Power Bonusu. A aktuálna výška jackpotu? Krásnych 7500 €.

HRAŤ O JACKPOT

Synot progressive jackpoty

Ďalšie štyri jackpoty čakajú na hráčov v rámci hier od EGT. Odstupňované sú v štyroch kategóriach. Bronzový, strieborný, zlatý a diamantový.

Aktuálna cena zlatého je 2300 €, diamantový sa šplhá k sume 8000 €. Kto by odolal možnosti vyhrať túto parádnu sumu?!

Apollo jackpoty

Už aj tak bohatá ponuka v kasíne eTIPOS.sk sa prednedávnom rozrástla o nového člena, keď pribudlo 18 nových slotov od spoločnosti Apollo.

Jackpoty sú hráčom k dispozícii v troch úrovniach – zlatý, strieborný a bronzový.

Hodnota bronzového sa pohybuje zväčšia v desiatkach eur, strieborný má troj, aj štvorcifernú hodnotu a zlatý sa pohybuje v tisíckach eur.

Summa summarum. Päť rôznych jackpotov, ktoré majú dokopy 15 úrovní a denne obdarujú slovenských hráčov kasína eTIPOS.sk tisíckami eur. Ponuka, z ktorej si vyberie úplne každý!

Registrovať sa