Čo sekunda, to stále vyšší či dokonca zdolaný EGT jackpot. Aj taký je svet kasínových EGT hier, v ktorom každý deň hráš o neuveriteľné výhry. A práve teraz nastal prelomový bod, kedy sa EGT jackpot vyšplhal na svoju historicky najvyššiu úroveň viac ako 20 tisíc €. Preto nestrácaj ani sekundu a toč valcami na eTIPOS.sk.

Nové EGT jackpoty sú vítanou novinkou pre všetkých kasínových fanúšikov slotov. Od mája tohto roka máš práve vďaka nim možnosť vyhrávať skoro ako na bežiacom páse. Okrem rýchleho zdolania však majú ešte jednu neprekonateľnú výhodu. Tak rýchlo ako dokážu padnúť, tak atraktívnu sumu opäť nazbierajú.

Čierny pikový znak ti v týchto dňoch prináša však niečo výnimočné! Pod týmto symbolom sa ukrýva a stále narastá historicky najvyšší EGT jackpot aký kedy bol na slovenskom trhu! Suma viac ako 20 tisíc € je tou najvyššou možnou výhrou, o ktorú môže EGT fanúšik v týchto dňoch zabojovať.

Preto neváhaj a toč valcami tvojej obľúbenej EGT hry na eTIPOS.sk lebo táto parádna suma už smeruje na Slovensko.

Nezabudni na to, že naše čisto slovenské jackpoty padajú neuveriteľne rýchlo a od možnej výhry ťa niekedy delia iba sekundy. Kto prv príde, ten prv berie.

Veľa šťastia!

Chcem hrať o kasínové jackpoty