TIPOS extraliga má pred sebou posledné dve kolá základnej časti.  Každý bod sa tak počíta dvojnásobne. Ako dopadnú piatkové a nedeľňajšie zápasy? Tipni si s TIPOSOM a využi najlepšie kurzy na trhu!

Pri uzatváraní športových stávok môžu navyše tipéri využiť množstvo skvelých noviniek, o ktorých sme informovali v týchto dňoch.

Pre novo registrovaných hráčov je zas pripravená Stávka bez rizika. Zaregistruj sa v herni eTIPOS.sk a ak bude tvoja 1. stávka nevýherná, vrátime ti celý vklad v podobe bonusu až do 50 €.

A na ktoré zápasy sa môžu fanúšikovia tešiť?

PIATOK

B. Bystrica – L. Mikuláš – 1

Barani sú stále v hre o priamy postup do play-off. Na konte majú 66 bodov, zatiaľ sú na 8. mieste tabuľky. Siedma Spišská a šiesty Poprad však majú len o bod viac, a práve hokejisti spod Tatier zatiaľ držia posledné priame postupové miesto do play-off. Bystrica je jasný favorit zápasu, Liptáci sú jasne poslední, čaká ich baráž. Pod Urpínom hrali počas sezóny dvakrát. Bystrica vyhrala oba duely so skóre 11:2.

Trenčín – Zvolen – 1X
Počet gólov – menej ako 5,5

Pre Duklu pôjde o špeciálny, emotívny zápas. V poslednom domácom súboji v základnej časti si Trenčín pripomenie výročie federálneho titulu spred 30 rokov. Na akcii nebudú chýbať ani legendy ako Žigmund Pálffy, Braňo Jánoš či tréner Július Šupler. Čo by dnešná Dukla za takých hráčov…
Trenčín je deviaty, čaká ho predkolo play-off. Už bez fínskeho trénera Tera Lehtereho sa predstaví proti majstrovi. Ten je z formy. Z troch zápasov vyhral len raz, v poslednom kole tesne proti poslednému L. Mikulášu.
Veľa gólov nepadne. Domáci by mohli prekvapiť.

Košice – Sp. N. Ves – 1
Počet gólov – menej ako 5,5

Košice vyhrali štyri z piatich vzájomných duelov v tejto sezóne, čo ich predurčuje do pozície favorita aj teraz. Domáci majú play-off isté, Spišiaci sa snažia dostať do elitnej šestky, aby sa vyhli predkolu. V zápase v Steel aréne to však budú mať náročné. Navyše, posledné dva zápasy prehrali, Košice zas vyhrali. Trend sa udrží.

Nové Zámky – Nitra – 2

Pre domácich pôjde o poslednú šancu zabojovať o predkolo play-off. Teraz alebo nikdy. Zámky strácajú na desiaty Prešov 4 body, čo je veľmi veľa. Domáci prehrali posledné štyri zápasy, trápia sa najmä v ofenzíve. To Nitra je v pohode, z piatich posledných zápasov vyhrala štyri, v Nových Zámkoch sa jej tradične darí. Favorit utne nádeje domácich na play-off.

Poprad – Slovan – 2

Popradčania to dlhodobo vedeli na Slovan, bez šance nie sú ani teraz. V závere základnej časti však hrá bratislavský klub vo veľkej pohode. Posledných päť zápasov vyhral jasne so skóre 20:6. To Poprad z piatich duelov bodoval naplno len raz, v poslednom súboji s Banskou Bystricou. Poprad bojuje o 6. miesto, Slovan mu však nedá nič zadarmo a získa tri body.

Prešov – Michalovce – X

Boj o play-off v priamom prenose uvidia domáci fanúšikovia. Zverenci Ernesta Bokroša majú krok od účasti v predkole, podarí sa im to potvrdiť už proti Michalovciam?
Pred 4 dňami tohto súpera doma zdolali 3:2, recept na výhru teda poznajú. Bojovní hráči Prešova nechajú na ľade všetko a aspoň bod získajú.

NEDEĽA

Bystrica – Sp. N. Ves – 1x

Mikuláš – Prešov – X2

Michalovce  – Poprad – 1

Nitra – Trenčín – 1

Nové Zámky – Slovan – 2

Zvolen – Košice – 1

chcem tipovať