Číslovka 5 je hlavným motívom posledných dní lotérie Eurojackpot. V októbri oslavuje 5. výročie od zavedenia na Slovensku, pri tej príležitosti rozdáva 500 € a 500 voľných kasínových otočení, zdolaný bol Eurojackpot JOKER vo výške 50 000 € a suma 57 miliónov € kraľuje súčasnému jackpotu.

Hovorí sa, že niektoré čísla majú magický potenciál. Aj preto sa tak často používajú napríklad v rozprávkach. Akou skrytou silou disponuje číslovka 5 necháme už na vašom uvážení. Jedno je však isté. V posledných dňoch sa v súvislosti s lotériou Eurojackpot skloňuje číslo 5 relatívne často.

Zdá sa to neuveriteľné, ale lotéria Eurojackpot v roku 2020 oslavuje svoje 5. výročie. V októbri 2015 bola zavedená aj u nás na Slovensku. Darčeky nedostával oslávenec, ale rozdávali sa samotným hráčom. Až sto vyžrebovaných hráčov bolo odmenených nielen bonusovými 500 €, ale aj ďalšími 500 voľnými otočeniami v kasíne eTIPOS.sk. Aj vďaka nim môžu aj naďalej pokúšať svoje šťastie a vytočiť si skvelé výhry.

Magický vplyv čísla 5 však nepoľavil. V piatkovom žrebovaní 9. októbra tlak šťastia neustála doplnková hra Eurojackpot JOKER. Hráč, ktorý svoj tip odoslal prostredníctvom SMS na 3333, vyhral krásnych 50 000 €. Stačilo mu priplatiť si na jedno žrebovanie iba 1 €.

Ako sa hovorí, to najlepšie na záver. Ani aktuálna suma jackpotu sa číslu 5 nevyhla. Momentálne sa pohybuje na úrovni štedrých 57 000 000 €.

Či je už výskyt čísla 5 v lotérii Eurojackpot náhodný alebo je znamením zhora posúďte sami.

Ak si prajete stať sa euromilionárom a vylepšiť si svoju finančnú situáciu, tipujte na www.etipos.sk.

Žrebujeme každý piatok!

chcem hrať lotérie