Nový týždeň, nové výzvy. K tradičným pracovným a osobným nemožno zabúdať aj na tie, ktoré môžu priniesť neopakovateľné chvíle radosti a naplniť vrecká. Aj tento týždeň je tu pre stovky hráčov pripravená Lotériová výzva!

LOTO – 2 856 256 €

Mešec peňazí určený pre najväčšiu slovenskú lotériu sa plní, hranica jackpotu atakuje hranicu 3 miliónov eur! Minulý týždeň sme spoznali majiteľa výhry v 2. ťahu, ktorá predstavovala parádnych 500 000 €. Je to predzvesť hlavnej výhry? Dozvieme sa už túto stredu.

LOTO 5 z 35 – 19 864 €

‚Malé loto‘ padá prakticky so železnou pravidelnosťou, ale ako sa hovorí, výnimka potvrdzuje pravidlo. A tak sme túto nedeľu výhercu nespoznali. Zmení sa to v stredu?

EUROJACKPOT – 72 000 000 €

Ufff. Aj vám sa pri pohľade na sumu, o ktorú sa hrá v najväčšej európskej lotérii, točí hlava. Nám teda áno. V jackpote je totiž 72 miliónov eur! Spoznáme majiteľa tejto výhry v piatkovom žrebovaní? Bude po druhý raz v histórii majiteľom hlavnej výhry Slovák? Držíme palce!

EUROMILIÓNY – 1 878 979 €

Menšia, ale nemenej zaujímavá lotéria, ktorá láka jackpotom takmer dva milióny eur. Kto chce zostať v hre o podiel z Lotériovej výzvy, nemôže na ňu zabudnúť.

Pravidelnosť je totiž základom Lotériovej výzvy. Aktivita prebieha od 23.2. do 20.3.2022. Kto si počas tohto obdobia v každom stávkovom období uzatvorí lotériový tiket v lotériach Eurojackpot, Euromilióny, LOTO a LOTO 5 z 35 prostredníctvom stránky eTIPOS.sk, má šancu získať podiel z balíka 10 000 €.

No a nezabúdajte. Čím viac podaných stávok, tým väčšia šanca na výhru.

Veľa šťastia.

hrať lotérie