Každý lotériový hráč podáva tiket iba s jedným cieľom – vyhrať. Ambície sa rôznia, ale v kútiku duše túži každý po zdolaní samotného jackpotu. V prípade lotérie LOTO 5 z 35 máte tie najlepšie šance premeniť svoj sen na skutočnosť. Dôvodom je viac ako ústretová pravdepodobnosť výhry.

LOTO 5 z 35 je často prezývané aj ako malé LOTO, pretože sa považuje za menšieho súrodenca lotérie LOTO. Toto pomenovanie dostala lotéria pri pohľade na porovnanie hodnôt jackpotov. Aj napriek tomu, že výhry v LOTO 5 z 35 nedosahujú miliónové výšky, niet najmenších pochybností, že má čo ponúknuť. Ukrýva v sebe výnimočnú bezkonkurenčnú výhodu.

Z pohľadu štatistík je LOTO 5 z 35 najštedrejšia lotéria. Pýtate sa ako je to možné? Odpoveď je jednoduchá.

Tajomstvo častej výhry sa ukrýva v pravdepodobnosti. Malé LOTO má najpriaznivejšiu hráčsku pravdepodobnosť. V prípade, že si skúsite podať tiket, tak máte šancu 1: 324 632, že sa na vás usmeje šťastie. To je jeden z najčastejších dôvodov prečo sa jackpot nestihne vyšplhať do závratných výšok. Jednoducho sa vyhrá!

Čo to ale znamená vyhrať v lotérii LOTO 5 z 35? Ani v tomto prípade nehovoríme o zanedbateľných číslach. Tohtoročným najvyšším zdolaným jackpotom a zároveň najvyšším v celej histórii bola suma 361 193 €, ktorá padla v novembri 2021. Ruku na srdce, kto by sa nepotešil takémuto prírastku na svojom bankovom účte?

Už v nedeľu 26.12. máte šancu vyhrať jackpot viac ako 70 000€ a to len za 0,50 €.

Pri podávaní šťastných čísiel myslite aj na spôsob ich výberu. Niekto sa spolieha na overené čísla, druhý na štatistické výpočty a iným sa oplatilo spoľahnúť sa na systém. Príkladom výhodnosti systémových stávok je fínska dedinka, v ktorej sa všetci občania vyskladali a podali spoločnú systémovú stávku. Po výhre niekoľkých miliónov mali dôvod na oslavu.

Stačí si vybrať správny systém. Napríklad v prípade podania stávky systém 10 môžete natipovať nie 5, ale dokonca až 10 čísiel, čím sa vám vytvoria všetky kombinácie.

Skúste aj vy svoje šťastie a podajte si tiket online na eTIPOS.sk. Žrebuje sa každú stredu a nedeľu.

Držíme palce!

hrať LOTO 5 z 35