Historický moment v hre LOTO 5 z 35 priniesol veľkolepé vyvrcholenie. Jackpot, ktorý sa v ‚malom lote‘ zbieral niekoľko týždňov a dosiahol hranicu 361 193 €, si rozdelilo hneď deväť hráčov!

‚Malé loto‘ má počas roka 2021 zaujímavú štatistiku pri odmeňovaní hráčov. Neraz sa totiž stalo, že výhercovia sa radovali z jackpotu aj tri či štyrikrát za sebou.

Na prelome októbra a novembra sa však peňažní stroj zastavil, a tak sa bank napĺňal. Pokoril hranicu 100, 200 a napokon aj 300 000 €.

Bolo teda zrejmé, že jackpot musí v týchto dňoch prasknúť. Stalo sa tak v stredu, kedy až 9 šťastlivcov malo na svojom lotériovom lístku čísla: 10, 17, 24, 29 a 33.

Celkový jackpot 361 193 € si tak rozdelili na deväť častí, každý sa radoval z výhry 40 132 €.

Keď sa pozrieme bližšie na výhercov, štyria uzatvorili svoju stávku na predajnom mieste a až piati využili možnosť systémovej stávky prostredníctvom stránky eTIPOS.sk.

Opäť sa tak ukazujú výhody systémovej stávky. Áno, na jednej strane za ňu zaplatíte o niečo viac, ale tým pádom zvyšujete svoju šancu na výhru. Tiket predplatený na viac žrebovaní, viac kombinácii = výrazne väčšia šanca získať parádnu výhru.

Presne toto tvrdenie sa stalo skutočnosťou v aktuálnom žrebovaní LOTO 5 z 35. Ktorá lotériová výhra príde na rad ako ďalšia? V hre LOTO je jackpot 984 438 €, v nedeľu sa tak bude hrať o viac ako milión eur. Lákavú sumu ukrýva aj doplnková hra JOKER, ktorej jackpot je 148 704 €. Spoznáme ďalšieho boháča už túto nedeľu? Bude to vďaka systémovej stávke alebo tiketu podaného na predajnom mieste?

Všetkým lotériovým hráčom držíme palce a výhercom jackpotu v hre LOTO 5 z 35 ešte raz srdečne blahoželáme ku krásnej výhre.

chcem hrať