Každý lotériový hráč podáva tiket iba s jedným cieľom – vyhrať. Na eTIPOS.sk máte teraz pri LOTO 5z35 skutočne výnimočnú šancu premeniť svoj sen na skutočnosť.  

  1. Malé LOTO má najpriaznivejšiu hráčsku pravdepodobnosť. Šanca, že sa na vás usmeje šťastie a že práve vy vyhráte jackpot je 1: 324 632. To je jeden z najčastejších dôvodov prečo sa jackpot nestihne vyšplhať do závratných výšok. Jednoducho sa vyhrá (tento rok bol zdolaný už 35 – krát!)
  2. Tohtoročným najvyšším zdolaným jackpotom v tejto hre bola suma 91 356 €. Po nedeľnom žrebovaní však zostalo v jackpote už takmer 90 tis. € a takmer s istotou teda vieme povedať, že v stredu budeme hrať o viac ako 100 tis. € (odhadujeme min. o 130 tis.€)
  3. Je to najlacnejšia číselná lotéria a podať si viac tipov, či systémovú stávku je teda logickou možnosťou na zvýšenie šance na výhru jackpotu.

Pri podávaní šťastných čísiel myslite aj na spôsob ich výberu. Niekto sa spolieha na overené čísla, druhý na štatistické výpočty a iným sa oplatilo spoľahnúť sa na systém. Príkladom výhodnosti systémových stávok je fínska dedinka, v ktorej sa všetci občania vyskladali a podali spoločnú systémovú stávku. Po výhre niekoľkých miliónov mali dôvod na oslavu.

Stačí si vybrať správny systém. Napríklad v prípade podania stávky systém 10 môžete natipovať nie 5, ale dokonca až 10 čísiel z tipovaných 35.

Skúste aj vy svoje šťastie a podajte si tiket online na eTIPOS.sk. Žrebuje sa už túto stredu

Tak už len správne natipovať!

Chcem hrať loto 5 z 35