Tak na takéto niečo nie sme veľmi zvyknutí. Hra LOTO 5 z 35, ktorú poznáme aj ako ‚Malé loto‘, nepozná výhercu jackpotu už niekoľko žrebovaní. Aj na základe tejto skutočnosti sa bank naplnil na krásnu sumu.

‚Malé loto‘ je lotériová hra s extrémne vysokým počtom výhercom za jeden kalendárny rok. Neraz sa stane, že jackpot padne tri, štyri či aj viac žrebovaní za sebou.

Nepadol ani v stredu, po ktorej je v hre minimálne 176 150 €. Keď si však pripočítame všetky stávky až po najbližšie žrebovanie, ktoré je na programe v nedeľu, dá sa očakávať, že suma hlavnej výhry bude vyššia o niekoľko desiatok tisíc eur!

A viete, čo je na pokúšaní šťastia najlepšie? Že rozprávkovú výhru môžete získať aj ZADARMO s pomocou 5 € bonusu za registráciu.

Kto sa totiž zaregistruje na eTIPOS.sk ako nový hráč a aktivujeme mu konto, dostane od nás registračný bonus 5 €. No a zaň si hráči môžu podať kompletných 8 herných polí pre hru LOTO 5 z 35 (cena jedného stĺpca je 50 centov), k tomu aj doplnkovú hru JOKER, kde sa hrá o 60 191 €. Aj tu je cena 50 centov.

No a za zvyšných 50 centov si môže nový hráč podať tiket na športové stávky na eTIPOS.sk alebo roztočiť valce v kasíne, kde sa hrá takisto o parádne výhry a jackpoty.

Neváhajte a skúste svoje šťastie na eTIPOS.sk ešte dnes.

POdaj LOTO 5 z 35