LOTO 5 z 35 sa niekedy považuje za „menšieho súrodenca“ lotérie LOTO. Jackpoty má síce v nižšej hodnote, no rozdáva ich o to častejšie – jeho jackpot padol v tomto roku už siedmykrát. Tešili sa z neho dvaja hráči, každý získal po 19 789,55 €.

Prvá výherná stávka bola podaná priamo na jednom z predajných miest spoločnosti TIPOS v Trnavskom kraji. Hráč sa rozhodol pre systémovú stávku – systém 7. Nezabudol však ani na doplnkovú hru JOKER a spolu za stávku zaplatil iba 11 €. Jeho výhra v 1. poradí znásobila jeho vklad takmer 1 800-krát. To však nebolo všetko, hráč si pripíše aj desať výhier z 2. a desať výhier z 3. poradia, čo predstavuje spolu ďalších 2 262 €. Záver víkendu tak obohatil hráča spolu o krásnych 22 051,55 €.

Druhý výherca jackpotu stavil na šťastie v predajnom mieste v Trenčianskom kraji. Ten však dôveroval svojej intuícii a vyplnil šesť hracích polí podľa vlastného výberu. A oplatilo sa!

Vyskúšajte aj vy svoje šťastie. Pravdepodobnosť, že práve vy budete ďalším výhercom, ktorému budeme gratulovať je 1: 324 632. Oplatí sa skúsiť svoje šťastie na www.etipos.sk.

Žrebujeme každú stredu a nedeľu.

Držíme palce!

Vyberte si lotériu