Aj tretí kalendárny týždeň roka 2022 si už môže povedať, že doprial peknú výhru v lotérii. V hre LOTO 5 z 35 totiž štvrtýkrát za sebou padol jackpot, ktorý si rozdelili hneď dvaja hráči.

Všetko odštartovalo žrebovanie z 12. januára, kedy si dvojica hráčov rozdelila viac ako 109-tisíc €. Každý z nich tak zbohatol o 54 654 €.

V nedeľu 16. januára padlo ‚malé loto‘ opäť. Šťastný výherca si pripísal výhru 23 150 €.

To však ani zďaleka nebolo všetko. Streda 19. január bola opäť jackpotová a opäť sa radovali dvaja hráči. Ich výhra? 10 314 €.

Nič nové na svete, ‚malé loto‘ si dalo repete aj v nedeľu 23. januára. Ďalší jackpot a znova dvaja výhercovia! Tentokrát sa každý z nich radoval z 11 021 €.

Štyri žrebovania, štyrikrát výhra v 1. poradí je nepopierateľným znakom, že hra LOTO 5 z 35 je doslova mašinou na parádne výhry.

Ako sa však hovorí, je to len ticho pred búrkou? Keď sa totiž nezameriame na ‚malé loto‘, ale tradičné, veľké LOTO, skraja roka sa môžeme dočkať výhry, z ktorej sa zatočí hlava. V jackpote najväčšej slovenskej lotérie je totiž úžasných 2 148 017 €!

Nastal čas na ďalšiu výhru v 1. poradí? Bude to tento raz v hre LOTO? Spoznáme nového slovenského milionára alebo sa znova dočkáme trefy v ‚malom lote‘? Odpoveď sa dozvieme už v túto stredu.

Veľa šťastia.

chcem hrať