Nie je to tak dávno, čo sme spoznali majiteľa takmer 4 000 000 € v rámci padnutého jackpotu v hre LOTO. Domáca lotéria však naďalej pokračuje v písaní svojho príbehu. Aktuálny jackpot je síce menší, ale kto by ho už len nechcel. Veď sa hrá o viac ako pol milióna eur!

Matematika je prostá. Vyhrať 4 milióny a pol milióna je veľký rozdiel. Na druhej strane. Viete, čo všetko by ste si mohli kúpiť za 500-tisíc eur?

Luxusný byt v niektorej z bratislavských rezidencii, ale dva či dokonca tri menšie v rámci investície. A to hovoríme len o hlavnom meste. V ostatných okresných mestách by táto suma stačila hneď na niekoľko bytových jednotiek.

To isté sa dá povedať o automobiloch. Ak by sme si neulietali na super moderné špičkové športiaky, za pol milióna sa dá kúpiť bez problémov desať a viac áut, ktoré by mohli slúžiť ako základ dobre prosperujúcej firmy.

Cesta okolo sveta? Za sumu 500 000 € ju máte absolvovanú hneď niekoľkokrát. Navyše, aj s investíciou v Chorvátsku či exotickom Thajsku.

Ale dosť fantazírovania. Ako by ste minuli svoju výhru je len a len na nás. Všetkým hráčom lotérie LOTO prajeme veľa šťastia.

LOTO, jednoducho šanca vyhrať.

Tipni si ešte dnes