Už len doslova desiatky hodín nás delia od najkrajších sviatkov roka, Vianoc. Finišujeme s nakupovaním darčekov, hoci neraz sledujeme, ktorý koľko stojí. Len si to predstavte. Podáte si tiket v lotérii, sadne si na vás šťastena a zo dňa na deň je z vás milionár!

Krásna vízia, čo poviete?

Nikde nie je pritom napísane, že sa to stať nemôže. A kto vie, možno ešte tesne pred Vianocami.

Veď v stredu 26. decembra je na programe losovanie tradičnej slovenskej lotérie LOTO. Jackpot je priam rozprávkový – 1 628 039,60 €. Cena jedného

Pre hru LOTO a LOTO 5 z 35 je spoločná aj doplnková hra JOKER. Jej hodnota je len 50 centov, no výhra takisto dych berúca. Až 353 466 €.

Mimochodom, keď spomíname ‚malé loto‘,tak  hodnota jackpotu v hre LOTO 5 z 35 je takmer 50-tisíc a v stredu určite pokorí túto hranicu. Na jej zisk stačí pritom aj 50 centov. Čo poviete, nebolo by to krásne?

Tento piatok pripadá na Štedrý deň, ale 24. decembra sa budú žrebovať čísla v hre Eurojackpot. A možná výhra? 10 000 000 €!

No a v neposlednom rade netreba zabúdať ani ďalšiu lotériu, Euromilióny. V nej sa jackpot dostal už na hranicu 1 582 566 €. Kto by ich nechcel?

Všetkým číselných lotérií držíme v predvianočnom čase veľa šťastia.

hrať lotérie