Viete, ako často padne v hre LOTO podľa priemerných štatistík jackpot? Každých 57 dní, teda raz za šestnásť žrebovaní. Naposledy sa radoval z výhry hráč v polovici marca, a to z parádnej trefy 500 000 €. Na základe štatistiky by sme mali v tomto období  spoznať ďalšieho víťaza. V hre LOTO sa pritom v 1. ťahu hrá o jackpot vyše 3 000 000 €!

Neuveriteľné výhry, množstvo peňazí v banku. To sú lotériové hry, ktoré vám ponúka TIPOS. O čo všetko hráte tento týždeň?

LOTO – 3 070 073 €

Bank slovenskej lotériovej hry sa plní a plní. Šesť čísel, ktoré delia hráčov od rozprávkovej výhry. Žrebujeme vždy v stredu a nedeľu. Okrem čísel v hre LOTO sa hrá tradične aj o krásne sumy v doplnkovej hre JOKER (aktuálna výška jackpotu 104 152 €).

Cena za jeden tip je 1 €, cena doplnkovej hry JOKER je 0,50 €.

EUROJACKPOT – 35 000 000 €

Martin Nikodým sa zvykol pred rokmi počas televíznej šou Milionár pýtať – Kto chce byť milionárom?

My v TIPOSE sa pýtame – Kto chce byť supermilionárom?! Áno, jackpot európskej lotérie sa znova navýšil, už na úžasných 35 miliónov eur.

Každý piatok sa žrebuje 5+2 čísel. Cena jedného tipu je 2 €, za doplnkovú hru Eurojackpot JOKER zaplatíte 1 € a  jeho výška je stanovená na 50 000 €.

EUROMILIÓNY

Vždy v utorok a v sobotu sa žrebujú čísla pre hru Euromilióny. Kto uhádne 7+1, číslo môže získať parádny jackpot – 1 151 502 €!

Cena jednej stávky je 1,50 €, aj pri tejto lotérii môžete hrať doplnkovú hru Euromilióny JOKER. Jej cena je 0,50 €, pričom výška výhry v 1. poradí je garantovaná, a to 20 000 €.

Či sa už rozhodnete pre hru LOTO, EUROJACKPOT či EUROMILIÓNY, nezabúdajte, že milióny eur sú na dosah ruky. Stačí mať len kus šťastia a život sa vie obrátiť naruby v okamihu.

Navyše, od 11. 7. do 18. 8. čaká na hráčov v spojení s hrou LOTO aj prémiové žrebovanie s cenami v celkovej hodnote takmer 200-tisíc eur.

Či sa rozhodnete zapojiť do prémiového žrebovania raz, alebo si predplatíte stávku na viac žrebovaní je len na vás. Druhá voľba však výrazne zvyšuje vašu šancu na výhru.

Prémiové žrebovanie k hre LOTO vám ponúka jedinečnú šancu vyhrať zaujímavé peniaze aj tri nové automobily KIA OPTIMA. Nepremeškajte svoju príležitosť na výhru.

hrať lotérie