Váhate, či si podať niektorú z lotériových hier na eTIPOS.sk? Láka vás hrať o státisíce či milióny eur, no niečo k tomuto odhodlaniu stále chýba? Dnes už nemusí. Na eTIPOS.sk vás totiž čaká za registráciu okamžitá finančná odmena.

Je to tak. Od stredy 28. septembra čaká na novo registrovaných hráčov nielen okamžitá možnosť hrať o parádne výhry, ale aj bonus za registráciu v hodnote 5 €.

Stačí len kliknúť na eTIPOS.sk, vyplniť registračný formulár, počkať na overenie dokladov, ktorým sa aktivuje hráčsky účet a automaticky bude novým hráčom pripísaný bonus vo výške 5 € na ich konto.

Potom je už len na každom z hráčov, ako s nimi naloží. Využiť ich môžete na hranie v rámci celej ponuky na eTIPOS.sk, teda napríklad aj na domácu lotériovú hru LOTO.

Prvá stávka v hodnote 5 € tak môže otvoriť dvere pri hraní lotérie LOTO k rozprávkovej výhre. Aktuálna hodnota jackpotu je viac ako 1 500 000 €!

Tak neváhajte a zaregistrujte sa na eTIPOS.sk ešte dnes. Veľa šťastia.

Registrovať

V článku spomenuté bonusy a promo akcie sú aktuálne v deň zverejnenia článku. Aktuálne promo akcie nájdete v sekcii promo akcie na www.etipos.sk