Kasínové hry sa vyznačujú rôznorodou tematikou, spôsobom hry alebo grafickou úpravou. Najširšia ponuka automatov v kasíne eTIPOS.sk ponúka nielen množstvo zaujímavých a pestrých, ale aj kvalitných hier. Do výberu viac ako 100 hier od 10 spoločností pribudlo ďalších 20 hier z dielne firmy Kajot.

Kasínoví fanúšikovia dobre poznajú širokú ponuku na eTIPOS.sk, z ktorej si pravidelne vyberajú svojich favoritov na hranie. Niektorí sú verní svojmu pravidelnému výberu. Sú však aj takí, ktorí radi striedajú jednotlivé témy či spôsoby hry a stále hľadajú niečo nové a neprebádané. Nie len pre nich prinášame ďalšiu nádielku adrenalínu v podobe 20 – tich nových hier od overeného dodávateľa Kajot, ktoré určite poznáš z kamenných herní. Teraz ich môžeš hrať ešte jednoduchšie aj online.

Vyskúšať si môžeš chémiu v hre Alchemy, schladiť sa v Ice BAR 27 alebo zavtipkovať si s rôznymi JOKER hrami. Lákavé sú aj diamanty v MULTI DIAMOND 81 a žiara drahokamov v ULTIMATE Crystals. Silu zo severa pocítiš v hre Vikings a možno sa dozvieš aj tajomstvo v Secret Rose alebo sa jednoducho zabavíš na mnohých ďalších prístrojoch.

Vyber si zo širokej ponuky, ktorú nájdeš na etipos.sk. Kajot novinky môžeš teraz využiť aj ako súčasť práve spusteného Kajot Turnaju, ktorý prebieha od 27. júla do 2. augusta a rozdeľuje až 6 000 €.

Nové valce čakajú iba na teba!

Prajeme príjemnú zábavu.

Chcem skúsiť nové hry