Aj ty veríš na dávne povery týkajúce sa piatka 13 – eho? V online kasíne eTIPOS.sk s radosťou vyvraciame mýty o tak povestnom dni smoliarov. Dôkazom toho sú priam až neuveriteľné príležitosti vyhrať za jediný deň bonusy vo výške 340 € a 163 free spinov. Možností je neúrekom!

Príbehov o tom prečo je práve piatok 13 – eho považovaný za nešťastný deň je mnoho. Niektorí tvrdia, že ide iba o starovekú poveru, iní jeho silu pocítili na vlastnej koži. V online kasíne eTIPOS.sk na deň smoliarov neveríme. A chceme o tom presvedčiť aj teba!

Ponúkame ti hneď niekoľko kasínových príležitostí ako za jeden jediný deň vyhrať o bonusy vo výške až 340 € a 163  voľných otočení, keď splníš dané podmienky. Ako na to?

Každý kto sa odváži neveriť na povery a vyskúša svoje šťastie bude odmenený. Stačí ak na niektorom zo širokej ponuky zábavných automatov na www.etipos.sk stavíš viac ako 50 € a 13 free spinov je tvojich.

Tým naša ponuka ešte nekončí! Zo všetkých síl sa snažíme zmeniť nešťastnú reputáciu tohto dňa a preto máme pre teba pripravené ešte niečo extra.

Zatoč si v tento deň tvojimi obľúbenými valcami a my tvoju výhru výnimočne navýšime. Ak udržíš celý deň svoje skóre v pluse, tak výherný bonus 10 % navyše je iba tvojich!

Už len tieto dve štedré akciové nádielky robia z piatka 13 –eho naozaj exkluzívny deň!  Spolu ti môžu priniesť krásnych 300 € a 13 free spinov.

A to ešte stále nie je všetko!

Nezabúdaj, že vo svete kasína eTIPOS.sk to naozaj žije a paralelne sa bojuje aj o výhry v neodolateľných turnajoch. Jedným z nich sú TOP turnaje, v ktorých sa hrá spolu až o 9 000 €. Aj počas piatka 13 – eho máš super príležitosť popri zbieraní odmien pracovať aj na navýšení svojho skóre v LIVE rebríčku a zapojiť sa do 3. kola.

V čase keď zájde Slnko, súčasne hráš v Sunset turnajoch, kde na teba čaká v štyroch kolách spolu ďalších 600 free spinov a 300 €.

Tomu sa hovorí štedrá nádielka odmien. Zdá sa ti piatok 13- eho stále taký negatívny? V online kasíne eTIPOS.sk sa to možnosťami o skvelé výhry len tak hemží. Nepremeškaj ho!

chcem hrať