Horúce peklo, záhadné čary, tajomné zaklínadlá, tmavé hlbiny mora či vládcovia noci – to všetko môžeš zažiť počas sviatku mŕtvych priamo v online kasíne eTIPOS.sk. Ak prekonáš svoj strach a roztočíš valce slotov, tak si v hre o strašidelné bonusy vo výške 7 000 € a ďalších 7 000 free spinov. Happy Halloween!

Slnko vykukuje menej často, večer sa zotmieva skôr ako obvykle a vše objímajúca hmla každé ráno nie je žiadnou výnimkou. Všetko sú to znaky prichádzajúcich „dušičiek“. Posledné októbrové dni ovláda aj aura niečoho tajomného a pochmúrneho.

Sviatok mŕtvych v podobe Halloween neobišiel online kasino na www.etipos.sk. Všetkým smelým hráčom ponúka špeciálne odmeny. Budeš aj ty medzi odvážnymi, ktorí zabojujú o strašidelnú nádielku?

Zapoj sa do turnaju Happy Halloween a bojuj o bonusy v hodnote 7 000 € či 7 000 free spinov. Od pondelka 26. októbra až do nedele 1. novembra je namieste tvoja odvaha. Každý deň sa hrá o 1 000 € a 1 000 voľných otočení.

Dôležité je sledovať aj pravidlá:

  • Do turnajov sa započítavajú stávky z hier v sekcii Výherné prístroje v našom kasíne na eTIPOS.sk
  • Rebríček turnajov sa zostavuje podľa vzorca WIN/BET, čiže suma výhier vydelená stávkami v danom čase
Výherný Rebríček 
Suma € Počet free spinov
1. 350
2.  200
3. 150
4. – 5. 100
6. – 7. 50
8. – 107 10
chcem hrať

V článku spomenuté bonusy a promo akcie sú aktuálne v deň zverejnenia článku. Aktuálne promo akcie nájdete v sekcii promo akcie na www.etipos.sk