Dva týždne Majstrovskej 15ky sú za nami, za toto obdobie sme odmenili 30 hráčov a rozdali spolu 2 000 €. Ak ste sa ešte nestihli zapojiť, alebo ste si túto bonusovú aktivitu obľúbili a chcete pokračovať, stále máte šancu. Zostáva posledný týždeň Majstrovskej 15ky a čakajú na vás bonusy až do výšky 200 €. V posledný týždeň opäť odmeníme 15 hráčov, ktorí sa umiestnia v rebríčku na prvých miestach. Najlepším hráčom rozdáme bonusy v celkovej hodnote 1 000 €.

Tretí týždeň Majstrovskej 15ky začal v pondelok 2. marca. Bojovať o prvých 15 miest v rebríčku najlepších hráčov máte možnosť do nedele 8. marca.

Podmienky Majstrovskej 15ky zostávajú rovnaké. Stačí tipovať športové stávky na eTIPOS.sk a za každý uhádnutý zápas získate body do rebríčka.  Minimálna výška vkladu je 10 €, započítavajú sa udalosti s kurzom rovným a vyšším ako 2,00. Zápas musí byť v súťažnom týždni vyhodnotený a stávková udalosť víťazná. Celý tiket nemusí byť výherný.

Hráč registrovaný pod hráčskym kódom 4B3C8 si aj počas druhého týždňa Majstrovskej 15ky udržal prvé miesto v rebríčku. Oproti prvému týždňu sa mu podarilo získať ešte o 19 bodov viac a s celkovým počtom bodov 145 si získaný bonus v hodnote 200 € zopakoval.

Majstrovskej 15ke zostal verný aj hráč stroko. Tentokrát zabojoval a podarilo sa mu posunúť na druhé miesto. S počtom bodov 67 získava bonus 120 €. Uvidíme, či bude v Majstrovskej 15ke pokračovať aj posledný týždeň. Na treťom mieste v rebríčku sa umiestnil blastorex a prilepšil si tak o 110 €.

Majstrovská 15ka pokračuje aj ďalší týždeň a o svoje poradie v rebríčku môžete bojovať od 2. marca  do 8. marca. Využite šancu, zapojte sa a zabojujte o bonusy.

Neváhaj a ukáž, že si naj tipér