Zabav sa ešte dnes s novými hrami, ktoré exkluzívne nájdeš v online kasíne eTIPOS.sk. Rozptýľ sa, poteš svoju dušu a v prípade šťasteny aj svoju peňaženku. A ktoré hry by nemali ujsť tvojej pozornosti?

Hot Fruits

Obľúbený herný automat z kolekcie „horúceho“ ovocia si získava čoraz viac svojich fanúšikov. Nepatrí síce medzi najobľúbenejšie s ovocnou tematikou, hráčov si ale získal svojou jednoduchosťou a možnosťou vyhrať až maximálnu výhru milión eur – a to sa už naozaj oplatí! Na mriežke 5 x 3 ťa čaká porcia horúceho ovocia ako citróny, pomaranče, sladký melón, hrozno, slivky a čerešne, zabúdať nemôžeme ani na symbol sedmičky, ktorý ti otvára vyššie výhry.

Fruit-EX

Výherný automat ponúka skvelú grafiku a ovocie zobrazuje ako umelecké diela, ktoré nenechávajú nikoho na pochybách o ich ovocnej prítomnosti. Hľadaj na valcoch symbol hviezdy, aby si vyvolal opätovné zatočenia, ktoré ti môžu priniesť veľa zaujímavých cien. Ovocie však slúži nielen na to, aby dobre vyzeralo ale je samozrejme  vstupnou bránou ku všetkým výhram.

V hre symboly ako sú pomaranč, čerešne, hrozno, melón, slivka a šťastná červená sedmička. Stále nie si presvedčený na hranie? Tak poďme rovno k veci. Hra hráčom ponúka 5-valcové 3-radové usporiadanie. To v konečnom dôsledku znamená, že bude dostatok priestoru na to, aby si ich premenili na skvelé ceny, pričom do hry vstúpi desať pevných výherných línií. Tu je kľúčové zamerať sa na symboly. To je miesto, kde získaš najviac.

HRAJ NOVINKY

Moonlight Fortune 50

Vydaj sa s nami na túto magickú cestu a získaj požehnanie prírody v podobe nahromadených divokých symbolov a bonusových zatočení zadarmo. Prenesieme ťa do mystickej zázračnej krajiny, kde nočné zvieratá z lesov dovedú hráča k skrytému pokladu v tejto päťvalcovej štvorradovej automatovej hre.

Hneď po načítaní hry ťa prenesieme do tmavého lesa s listami padajúcimi zo stromov, čaká na teba tajná cesta, ktorá začína v spodnej časti obrazovky a prechádza nahor do valcov. Hranice sú listy viniča. Všetky kotúče sú odlišné a majú prepychové farby a obrázky. Kotúče s nočnými zvieratami sú zasadené do rôznych farebných víl a na tele majú rôzne neónové talizmany. Kotúče s lesným pozadím karty od 9 po eso a sú obalené rozprávkovými svetlami.

Secrets of Sherwood

Zacvič si v lukostreľbe pri roztočení online automatu Secrets of Sherwood inšpirovaného nesmrteľným Robinom Hoodom. Zahráš si ju na mriežke 5×3 umiestnenou na lúkach pri rieke v okolí Sherwoodu. Divoký symbol vyobrazený Robinom Hoodm ti ponúka výplatu až 20 000 mincí, je tak najvyššie vyplácajúcim symbolom. Ikona hradu funguje ako scatter symbol.

Potom nasleduje kráľ, muž, žena, mešec zlata a klobúk. Reprezentácie kariet A, K, Q a J predstavujú nižšie platiace symboly. Sedem alebo viac symbolov hradu, ktoré dopadnú na valce naraz, pomáha spustiť funkciu roztočení zadarmo. Sedem, osem alebo deväť spúšťacích symbolov udeľuje 7, 15 alebo 30 zatočení zadarmo.

Super Lines 2 Street

Téma tejto hry je určite stvorené pre hráčov zo „starej školy“. Štvorvalcová hra má ako pozadie jednoduchý víriaci fialový vzor a valce sú prehľadné a ľahko pochopiteľné. Symboly sú klasické hracie symboly citrónov, čerešní, pomarančov, sliviek, zvončekov, vodných melónov, hviezd a BAR symbolu.

Naprieč valcami a diagonálne prebieha 11 výherných línií. Ak dosiahneš multiplikátor, tvoja ďalšia výhra sa vynásobí touto sumou, a to buď 2x, 3x alebo 4x! Po každej výhre máš šancu zdvojnásobiť svoju výhru uhádnutím farby symbolu karty. Teoreticky sa môžeš rozhodnúť hrať neobmedzený počet krát! Pomýliš sa a prídeš o svoje výhry., tak opatrne. Kedykoľvek sa však môžeš rozhodnúť nepokračovať v hazardných hrách, a jednoducho môžeš svoju výhru pozbierať.

CHCEM HRAŤ

Candy Fruits

Vyskúšal ovocie a sladkosti a čaká ťa veľký zisk! Zahraj si zábavnú hru s farebným ovocím v kombinácii so sladkými lahodnými cukríkmi. Tento automat je skvelou voľbou pre tých, ktorí hľadajú zábavnú hru online. Hra je jednoduchá, s krásnym dizajnom a je založená skôr na minimalizme ako zbytočne komplikovanými hernými možnosťami. Inými slovami, táto hra sa zameriava na to, čo je dôležité, vytvára zábavnú hru s množstvom šancí na výhru.

Má 5 valcov a až 10 výherných línií a symboly sa musia objavovať zľava doprava, aby si dosiahol na svoju zaslúženú výplatu. Symboly sú všetkým známe a zahŕňajú ovocie ako čerešne, slivky, hrozno, exotické citróny, pomaranče a veľmi cenný melón. Za zmienku stojí aj špeciálna funkcia, ktorou je košík na ovocie. Je divokým symbolom a keď sa objaví, môže nahradiť ostatné symboly a vytvoriť výhernú kombináciu. Pestrofarebný cukrík je chutný a ešte hodnotnejší a môže ti priniesť ešte najväčšie výhry.