Newsletter je jeden z efektívnych spôsobov, ako zostať stále informovaný. Dozvieš sa v ňom všetko podstatné. Avšak nie je informácia ako informácia. TIPOS newsletter ti ponúka nielen aktuálne akcie, ale aj množstvo ďalších exkluzívnych výhod, ktoré môžeš využiť v online herni na eTIPOS.sk.

Najnovšie akcie v online kasíne, vždy aktuálne hodnoty jackpotov, rozdeľované bonusy alebo pripravované novinky – to všetko sú dôležité informácie, o ktorých budeš vždy informovaní aj vďaka nášmu newslettru.

Okrem všeobecných informácií v ňom však odhalíš oveľa viac! Vedel si o tom, že v ňom nájdeš aj špeciálne akcie, či iné vychytávky, o ktorých sa žiadnym iným spôsobom nedozvieš? A to z jedného jednoduchého dôvodu – sú určené exkluzívne iba pre našich odberateľov newslettru.

O čo ide? Newsletter ti poskytne okrem množstva zaujímavých informácií z herne eTIPOS.sk aj ďalšie špeciálne možnosti. Pripravené sú pre teba promokódy, bonusy, či voľné spiny, ktoré môžeš v online kasíne na eTIPOS.sk pri troche šťastia premeniť na veľké výhry.

To si nemôžeš nechať ujsť! Klikni na eTIPOS.sk , zadaj svoju emailovú adresu a maj oči na stopkách.

WWW.ETIPOS.SK