Ku kvalitnému kasínu patria kvalitné služby. Aj my v eTIPOS.sk neustále pracujeme na tom, aby sme klientom ponúkali vždy najvyšší komfort a aby naše riešenia prinášali čo najväčší úžitok.

Nemyslíme však len na hráčov, ktorí už u nás hrávajú. Chceme, aby aj tí, ktorí ešte len hľadajú svoj nový svet zábavy, mohli začať hrať jednoducho a úplne bez starostí. Práve preto sme sa rozhodli upraviť veľmi dôležitú súčasť nášho webu – registráciu.

Stať sa hráčom v eTIPOS.sk nikdy nebolo jednoduchšie. Prvoradým cieľom zmien bolo urobiť registráciu pohodlnejšiu a bezpečnejšiu. Celý proces sme zjednodušili tak, aby vám zaregistrovanie nezabralo viac ako 5 minút a mohli ste sa rýchlo pustiť do toho za čím ste prišli – do hrania.

Čakajú vás iba 4 krátke kroky:

  • Nastavenie základných údajov.
  • Potvrdenie e-mailovej adresy.
  • Doplnenie osobných údajov.
  • Overenie identity.

Na vyplnenie základných údajov a overenie e-mailovej adresy vám bude stačiť minúta času. Zvolíte si prihlasovacie meno, heslo, uvediete vašu e-mailovú adresu a telefónne číslo kam vám pošleme overovací kód. Následne vám na číslo, ktoré ste zadali, príde SMS kód, ktorý napíšete do príslušného riadku a telefón máte overený.

Zároveň vám na e-mailovú adresu príde od nás správa, pomocou ktorej dokončíte základnú registráciu kliknutím na link, ktorý správa obsahuje. V tejto chvíli máte konto aktívne.

Aby ste si však mohli vybrať bonusy a pustiť sa do hrania, ešte od vás budeme potrebovať doplniť osobné údaje a overiť doklady. Uvedomujeme si, že nám zverujete citlivé údaje a preto k ich prevzatiu pristupujeme s maximálnou zodpovednosťou. Ako subjekt licencovaný Ministerstvom financií Slovenskej republiky prísne dbáme na dodržiavanie zákona o osobných údajoch a garantujeme, že náš nový systém je absolútne bezpečný a spĺňa všetky legislatívne nariadenia Slovenskej republiky. Vaše údaje sú zabezpečené moderným šifrovaním a nikdy ich neposkytujeme tretej strane.

Overenie údajov a dokladov je rýchle, vo väčšine prípadov nezaberie viac ako pár minút. Hneď po potvrdení dokladov, máte k dispozícii všetky možnosti, ktoré eTIPOS.sk ponúka.

Okamžite môžete využiť skvelý bonus 20 voľných spinov alebo si vložiť prvý vklad a získať Uvítací balíček 1050 € + 200 spinov zadarmo. Neváhajte a začnite svoju cestu za dobrodružstvom na eTIPOS.sk. Zaregistrujte sa a ste okamžite v hre.

Chcem sa registrovať

V článku spomenuté bonusy a promo akcie sú aktuálne v deň zverejnenia článku. Aktuálne promo akcie nájdete v sekcii promo akcie na www.etipos.sk