O tom, že kasíno eTIPOS.sk má najširšiu ponuku hier a skvelé bonusy pre nových hráčov, si štebotajú už aj vtáky na stromoch. Novo registrovaní hráči sa teraz môžu tešiť na skvelú uvítaciu akciu. Stačí sa úspešne registrovať a následne ťa odmeníme 100 free spinmi!

Je to jednoduché. Stačí len naťukať stránku www.etipos.sk. Ako nový hráč uskutočni počiatočný vklad na svoje konto v hodnote minimálne 20 eur, pri dobití konta zadaj promo kód a následne získaš na svoje konto uvítací bonus 100 free spinov.

Po tom, ako si nový hráč vytvorí v online kasíne eTIPOS.sk nové konto a úspešne prebehne proces registrácie, dostane mail na zadanú adresu s potvrdením a na mobil SMS s PIN kódom. Následne je potrebné prihlásiť sa, nabiť si kredit sumou aspoň 20 € a vložíť promo kód „ECASTIP“.

Nový hráč, ktorý úspešne zvládne potrebné náležitosti, získa 100 free spinov na hru Wild Job.

To však nie je všetko. Za ďalšie dobitie konta a splnenie podmienok môžu hráči získať ešte viac bonusov v podobe 1050 € a 180 free spinov!

V kasíne eTIPOS.sk sa môžeš nielen skvele zabaviť s atraktívnymi bonusmi, zaujímavými hrami, ale aj parádne vyhrať. Dôkazom sú nedávne MEGA výhry, keď za dva dni hráči získali v priebehu pár sekúnd výhry v hodnote takmer 100-tisíc eur.

registrovať sa