Online kasíno eTIPOS.sk je nevyčerpateľná studnica skvelej zábavy a neobmedzených možností. Kto neverí, nech sa presvedčí sám. Stovky hier ponúkajú denne úžasné okamžité výhry, ale aj šancu získať niektoré z lákavých jackpotov. Získať ich môžete aj vďaka trojici nových hier.

Treasure box 2

Rokmi osvedčená klasika. Tak by sa dala nazvať hra Treasure Box. Kto obľuboval klasické automaty v pohostinstvách, kde sa po roztočení valcov zobrazilo ovocie rôzneho druhu, musí určite skúsiť aj jeho elektronickú verziu.

Navyše, hráči sa môžu prepracovať až k 1000x stávky, čo je úplná bomba. Špecifikom slotu je špeciálny symbol trezoru, ktorý spúšťa bonusovú hru o najvyššie jackpoty.

Wild Joker 40

5 valcov, 4 riadky a celkovo 40 výherných línii. To je stručný, ale azda najdôležitejší opis hry od dodávateľa Synot.

Automat Joker 40 naplno ťaží z ovocnej témy, ktorá snáď nikdy neprestáva hráčov priťahovať. Vizuál je špičkový, grafika moderná a aj zvuk nepôsobí rušivo.

Navyšovať výhry hráčom umožnia aj špeciálne symboly. Skúsenejší hráči asi už vedia, že hovoríme o dvoch tradičných – Wild a Scatter symboloch.

Solar God

Kto nie je „ovocný klasik“, ale má rád sloty s výstavnou grafikou a hudbou, rozhodne by mal vyskúšať hru Solar God.

Jej prostredie nás zavedie do starého Egypta. Na ploch 6×4 sú symboly s tradičnými atribútmi starovekých ľudí, ktoré vytvárajú celkovo 30 výherných línii. Hra má aj špeciálne symboly WILD či zatočenie zdarma.

Komu prinesie šťastie faraón, Kleopatra či oko boha Ra?

hrať nové hry