Nezabúdaj, že v našom kasíne hráš o čisto slovenské jackpoty v hodnote desiatok tisíc eur, parádne okamžité výhry a najmä na eTIPOS.sk nájdeš priestor dokonalej zábavy a skvelých výhier aj s týmito hrami.

Fibonacci

S Fibonacci je všetko možné. Ak chceš vyhrať v tomto video automate, existuje len jedno pravidlo – chyť tri symboly na výhernej línii. Takže roztoč valce a zbieraj svoje výhry. Video automat Fibonacci má tri valce, tri riadky a jednu výhernú líniu. Všetky symboly platia zľava doprava na susedných valcoch počínajúc od valca úplne vľavo. Má pomerne dynamický prístup k svojej funkčnosti. Veľmi jednoduché zostavenie v tom zmysle, že má tri valce a vyžaduje len tri symboly a jednu výplatnú líniu na získanie úspešného komba.

Vďaka funkcii automatického zatočení sú tvoje zatočenia menej náročné, pretože nemusíš vždy stláčať tlačidlo pri každom zastavení a roztočení, ktoré vykonáš. Tematicky je zameraný na mystické zobrazenie matematickej legendy Fibonacciho v číslach a postupnostiach. Dodáva túto tajomnú atmosféru, ktorú by si považovali za fascinujúcu. Výhry sú zaručené pri akomkoľvek točení, kde môžeš úspešne získať kombináciu všetkých troch symbolov v zlatom reze. Existuje veľmi vysoká šanca na výhru, ak dosiahneš maximálne stávky pomocou funkcie Maxbet.

The Best New York Food

Best New York Food je 5-valcový, 3-riadkový video automat s 20 pevnými výhernými líniami. Výherné kombinácie sa dosahujú priložením rovnakých symbolov. Výherné kombinácie začínajú na prvom valci vľavo (okrem symbolu BONUS) a pokračujú až po posledný valec vpravo. Všetky výherné kombinácie sa násobia stávkou na rad.

Vypláca sa len najvyššia výherná kombinácia jedného symbolu. Ostatné kombinácie z rovnakého symbolu sú odmietnuté. Pristátie troch alebo viacerých BONUSových symbolov na valcoch spustíte účet roztočení zadarmo. Čo poteší, sú hlavné funkcie, ktoré nikdy neomrzia. Nechýbajú Wild, FreeSpins, Multiplikátor, Riziková (Dvojitá) hra, Bonusové symboly, Gamble, Avalanche.

Hraj Novinky

Fruity Square

Ovocný slot 3×3, ktorý má dva symboly Wild, multiplikátor, sedem výherných línií a unikátny Lucky Wheel. Skúsiš originálnu grafiku Fruity Square za sprievodu dynamickej hudby? Naplň displej rovnakými symbolmi a vynásob celkovú výhru vďaka Lucky Wheel! Dostáva sa ti do ruky po grafickej aj hernej stránke unikátne spracovaný ovocný online výherný automat. Kiwi, jahody, slivky alebo pomaranče sú nezvyčajne naformované do štvorcového tvaru, čo inde nezažiješ.

Hre sa darí kombinovať osvedčenú klasiku a moderný nádych. A hudobná kulisa? To je bonus. Po roztočení ťa čaká miniatúrne herné pole 3×3. Za málo pozícií dostaneš ale veľa muziky. Figuruje na ňom sedem výherných línií. Pre ich vyhodnotenie je rozhodné poradie zľava doprava. Stane sa táto „sedmička“ tvojou šťastnou, osudovou?

Wild Wild Best

Tropické ovocie aj píky, káry alebo srdce majú spoločné, že patria do dvadsiatich výherných línií. A divoký hviezdny trojzubec tomu všetkému šéfuje! Slot je ovocný, a pritom moderne spracovaný. Má funkciu Wild, ktorá nielenže nahrádza ostatné symboly, ale súčasne sa vie zafixovať a odštartovať Re-Spiny zadarmo. Divoko divoká divočina plná luxusného ovocia, dobrodružstva a super zážitkov. Tak je možné jednou vetou zhrnúť charakteristiku online výherného automatu Wild Wild Best, ktorý skúša tvoju pozornosť. Vývojárom sa tu podarila zložitá úloha – skombinovať ovocnú tematiku, pekný, moderný dizajn, a pritom sa vyhnúť retro atmosfére a stokrát videné marhule, kivi, jahody a ďalšie plody, popr. piky, káry či iné kartové symboly spracovať originálne, aby ťa to bavilo.