Slovenskí hokejisti majú za sebou tri zápasy na MS, výhru však dosiahli len proti Francúzsku. V stredu nastúpia proti silným Švajčiarom s cieľom bodovať. Podarí sa im to? Tipni si v herni eTIPOS.sk!

Tipovanie jednotlivých zápasov a k tomu atraktívne bonusy. To čaká na hráčov v herni eTIPOS.sk počas svetového šampionátu v Helsinkách. Každý hrací deň žrebujeme až o 1 000 €! Päťdesiat výhercov získa bonus 20 €. Hráčov zaraďujeme do žrebovania automaticky, stačí si podať minimálne tiket za päť eur, so stávkou k hokejovým MS. Podmienkou je mať po vyhodnotení kurz 2,00 a viac.

NÁŠ TIP: Bonus môžeš získať v každom žrebovaní aj viackrát, čím viac tipuješ, tým je tvoja šanca na vyžrebovanie vyššia!
Hráč s nickom Samu* bol vyžrebovaný za včerajší hrací deň až 4-krát, a tak si pripísal bonus až 80 €.

Nezabúdame ani na našich nových hráčov, ktorých si veľmi ceníme. Prvá stávka do 50 € je vždy bez rizika, o nič tak neprídeš. Stačí si tipnúť na ľubovoľný zápas, nielen z ponuky MS a komu tip nevyjde, vrátime mu celú výšku vkladu (pri vklade 20 € ti vrátime 20 €, pri vklade 100 € ti vrátime maximálne 50 €).

Ale to ešte stále nie je všetko. Čaká na teba aj uvítací bonus v neuveriteľnej výške až 1 050 €. Ako ho získať? Stačí len aktívne hrať, užívať si stávkovanie počas MS či iných podujatí a bonus môže byť práve tvoj.

ZÁPASY NA MS V HOKEJI OČAMI TIPOSU:

Slovensko – Švajčiarsko – 1x

Z pohľadu nášho tímu pôjde o možno kľúčový zápas. Nie úplne v rámci postupových šancí, ale z hľadiska sebavedomia a herného nastavenia. Ak by sme prehrali tri zápasy za sebou, mohlo by to s viacerými hráčmi zamávať.
Švajčiari budú favorit zápasu, ale slovenské mužstvo na turnaji ukazuje, že vie hrať kvalitný hokej. Len si nemôžeme dovoliť také množstvo chýb, ako doteraz. A najmä, využívať šance.
Hoci, na druhej strane. Spomeňme si na rok 2012 a zápas so Švajčiarskom, ktorý vyhralo Slovensko 1:0 gólom Tomáša Tatara. Vtedy dravý mladík, dnes kapitán nasmeroval takisto v Helsinkách mužstvo za troma bodmi, celkovo z toho bola strieborná medaila.
Áno, Švajčiari majú čo do mien lepší tím, výborný systém, ale ak budú Slováci hrať svoju hru, vyvarujú sa vylúčeniam, môžu prekvapiť.

Taliansko – Dánsko – 2

Hcp – -2,5 góla – 2

Taliansko nemá na svetovom šampionáte veľké oči. Snahou azúrových bude čo najviac znepríjemňovať život protihráčom, presne tak, ako sa o to pokúsia proti Dánsku. Severania mali výborný vstup do turnaja, keď deklasovali Kazachstan 9:1. Následne však sami utŕžili debakel od Švajčiarov – 0:6. Taliani prehrali na úvod skupiny s top favoritmi, Kanadou a Švajčiarskom, teraz budú môcť už len prekvapiť. Dáni hrajú agresívny hokej, ktorý nebude Talianom vyhovovať. Ak sa nestane nič nečakané, favorit s hráčmi ako Ehlers, Nielsen či Jensen Aabo vyhrá.

Švajčiarsko – Kazachstan – 1

Prvá tretina – 1

Počet gólov Švajčiarsko – viac ako 4,5

Švajčiari sú spoločne s Kanadou najväčším favoritom našej skupiny. Helvéti majú v strede viacero hviezd a hviezdičiek z NHL na čele s Nicom Hischierom a Timom Meierom. Celkovo takmer polovica kádra Švajčiarska hrala alebo je draftovaná tímami NHL. A to ešte červeno-bielym neprídu pomôcť Roman Josi a Kevin Fiala. Kazachstan bude na turnaji mať len epizódnu úlohu a jeho hlavný zápas príde podľa všetkého proti Taliansku v dueli o záchranu.
 

Švédsko – Veľká Británia – 1

Počet gólov Veľká Británia – menej ako 0,5

Menej gólov ako 6,5

Robiť predikciu pri tomto zápase nemá veľmi zmysel. Švédi sú jasní favorit. Je len otázka, ako veľmi sa bude chcieť Trom korunkám sústrediť na zápas. Poznáme ich totiž ako tím, ktorý keď vedie, neženie sa za ďalšími gólmi a skôr kontroluje hru. Niečo podobné by sa malo odohrať aj teraz. Za stavu 3:0, 4:0, ktorý skôr či neskôr nastane, už budú severania zhovievaví. Veľký debakel nečakajme.

Česko – Rakúsko – 1

Prvá tretina – 1

Počet gólov Rakúsko – menej ako 1,5

Počet gólov celkovo – menej ako 5,5

Favorit je jasný. Česi budú mať v nohách zápas so Švédskom, v ktorom podľahli 3:5. Na prípravu nemali ani 24 hodín, tak či onak by mali získať poľahky tri body. Korčuliarsky sú na tom dobre. Veľa gólov nepadne, zápas môže priniesť tesný výsledok. Čo tak 3:1?

Fínsko – Švédsko – X

Prvá tretina – X

V stredu zažije hokejový šampionát zatiaľ najväčší zápas. Severské derby, Fínsko vs. Švédsko. Domáci sú namlsaní doterajšími výhrami a radi by sa porazili aj odvekého rivala. Nebude to jednoduché, ale motivácia je na strane Suomi. Tí sa spoliehajú na výborného brankára Olkinuoru, dobre fungujúcu defenzívu a efektívnu ofenzívu. Najmä v presilovkách sú hostitelia MS skvelí.
Ale pozor. Švédi už proti Čechom ukázali, že s nimi treba počítať. Ich kvalita a nemenej strojová hra bude ťažký oriešok pre Fínov.
Oba tímy sa stretli aj na olympiáde, kde sa duel skončil po 60. minútach remízou 3:3. Bude sa história opakovať?

ponuka ms hokej