V online kasíne eTIPOS.sk sa vieš zabaviť, a keď sa na teba usmeje šťastie vyhrať od menších výhier až po úžasné jackpoty. Veď hráčom ponúkame najširšiu ponuku hier na slovenskom trhu. Našu exkluzívnu ponuku sme opäť rozšírili a je iba na tebe, či ich vyskúšaš práve teraz.

Nový dodávateľ TOM HORN má odteraz nové prírastky hier.

Ide o tieto tri noviny:

Fire´n´Hot

Tri alebo viac zlatých hviezd spúšťa bonusovú hru. Počas nej bude každá hviezda, ktorá spustila túto funkciu, skrývať jeden zo symbolov z hry. Aby hráč odhalil skrytý symbol, musí kliknúť na hviezdu. Všetky hviezdy, ktoré spustili túto funkciu, sa premenia na hlavný symbol a zhoria v plameňoch. Bonusová výhra bude výplatou za túto kombináciu symbolov.

Flaming Fruit

Čo je šťastnejšie ako štvorlístok? No predsa horiace ovocie! Máš chuť zahrať si na stroji plného šťavnatého ovocia, ktoré môže zaručiť aj pekný deň s plnou peňaženkou? Potom je táto hra presne to, čo hľadáš. Pokús sa nazbierať tú správnu kombináciu ovocia a budeš odmenený veľkými výhrami.

Je to jedna z našich najobľúbenejších hier, tento klasický 5-valcový automat s 5 výhernými líniami je plný klasických symbolov ovocných automatov, ako sú zvončeky, hviezdy, znaky dolára, sedmičky a šťavnaté hrozno, melóny, čerešne, slivky, pomaranče a citróny.

Hot Blizzard

Vzhľad tejto veľmi chytľavej hry je prevedený v jasných farbách a odtieňoch, čo poskytuje príjemnú atmosféru. Grafika a animácie sú na najvyššej úrovni, zvuky hudby rovnako dopĺňajú správne pocity počas hry.

Práve preto je tou správnou voľbou v nových hrách. Hot Blizzard má 5 výherných línií. Šťastná sedmička vám pomôže, ak potrebujete dokončiť akúkoľvek výhernú líniu.

chcem hrať