O tom, že kasíno eTIPOS.sk má najväčšiu ponuku hier, vie už hádam každý. Nevieš si však vybrať z bohatej ponuky? Nič to. Nechaj sa inšpirovať našimi tipmi a zaži neopakovateľné chvíle s kasínom eTIPOS.sk!

Money Fall

Padajúce peniaze sú tu pre teba, v akej výške ti spadnú z neba rovno na účet, rozhodneš iba ty v našom online kasíne. Patrí medzi päťvalcové hry, s tromi symbolmi na valci. Hráš na dva až päť rovnakých symbolov, ktoré samozrejme môžeš kedykoľvek doplniť divokým symbolom. Čaká na teba až dvadsať pevne daných výherných línií.

Roztoč valce plné citrónov, chutných čerešní, sliviek, pomarančov, kivi, hrozna alebo melónov, ver, že sa ti z toľkého ovocia zatočí hlava. K vyšším výhram ti dopomôže aj hviezda, zvonček a šťastná sedmička. Divokým symbolom je dobre známy joker, ktorý ti v bonusovej hre znásobí líniovú výhru dvakrát. Pokiaľ sa ti na rôznych valcoch zobrazia tri symboly sudu, získaš až desať bonusových hier úplne zadarmo!

Bay of Pirates

K dispozícii máš 5 valcov a až 20 výherných línií s možnosťou vplávať do veľkých výherných vôd, kde môžeš získať aj progresívny jackpot. Aj keď sa ti nepodarí nájsť ten veľký, nebudeš príliš sklamaný, čaká ťa jackpot s multiplikátorom stávok až 20 000x, ktorý je k dispozícii v hlavnej hre!

CHCEM HRAŤ

Ak si niekedy chcel objavovať svet na galeóne plnej zlata, rumu a podozrivých postáv, potom je táto hra ako stvorená pre teba. Počas skvele hrateľnej zábavy narazíš s určitosťou na symboly zobrazujúce diel, pirátskych lodí a vlajok, ďalekohľad, sudy s rumom, mapy pokladov, pištole a meče alebo vysnívaný poklad, ktorý otvára ľahšie cestu v väčším výhram.

Mega Carp Caramba

Kedy ste boli naposledy na rybačke? Ak sa aspoň trochu nudíš,  nemusíš chodiť s udicou k rieke, kde ťa môžu doštípať komáre a otravovať muchy, pretože si môžeš zahrať online dynamickú hru, v ktorej okrem chytania rýb môžeš uloviť aj mega výhru! Čas na zábavný rybolov spolu so zábavnou hrou – Mega Carp Caramba od poskytovateľa Tech4bet čaká iba na tvoju maličkosť. Nový video automat má päť valcov, tri riadky, desať výherných línií. Patrí medzi naše novinky, tak si aj ty urob svoj názor, v poslednej dobe si vďaka skvelej hrateľnosti získava na svoju stranu čoraz viac našich hráčov.

European Roulette

Nič neprekoná vzrušenie z hrania online európskej rulety. Táto hra je navrhnutá tak, aby zachytila ​​tvoj vnútorný pocit hrania a víťazstva. Skús svoje šťastie ešte dnes! Európska ruleta má 37 výherných čísiel, v hre potrebuješ  uhádnuť  čísla od 1 do 36 a 0. Čísla od 1 do 36 sú striedavo zafarbené červenou a čiernou farbou, pričom nula je označená zelenou farbou. Hlavným cieľom, ktorý každý hráč sleduje, je predpovedať, do ktorého očíslovaného políčka sa ruletová gulička usadí. Tipovať môžeš aj na farbu, párne alebo nepárne čísla a aj na stávky, v ktorom číselnom rade na číslo nachádza, alebo aká je jeho hodnota.

Clownfish

Clownfish ťa zoberie na výherné dobrodružstvo pod hladinu mora. Je postavený podľa tradičnejších línií, pretože má iba päť výherných línií. To však znamená, že na získanie výhry ti stačí získať 2 až 5 zodpovedajúcich symbolov na výhernej línii. Niektoré z týchto symbolov zahŕňajú chobotnicu, kraba, hviezdicu, korytnačku a mušlu. Ešte dôležitejšie však je, že ryba štvorzubec je divokým symbolom a ten môže nahradiť iné symboly na valcoch, ktoré ti pomôžu získať výhry. Keď získaš tri mušle na valcoch súčasne, získaš aj minimálne 15 bezplatných zatočení.

Navyše, v bonusovej hre zatočenia zadarmo môžeš získať trojnásobok svojej výhry. Nakoniec je tu aj funkcia tajomného jackpotu, ktorá sa udeľuje, keď sa dosiahne náhodná úroveň výherných bodov. Takže sa uisti, že na to budeš dávať pozor, keď točíš valcami. Vydaj sa spolu s nami na morské dobrodružstvo a zisti, či môžeš získať nejaké vodné veľké výhry!

CHCEM HRAŤ

Páčia sa ti tieto hry? Tak neváhaj, zapni si ich a vyskúšaj ešte dnes. Skvelé bonusy a jackpoty v hodnote desiatok tisíc eur čakajú práve na teba. Stačí kliknúť na eTIPOS.sk, kde zábava nikdy nekončí.