Opäť je tu ponuka hier, ktorá by nemala uniknúť pozornosti žiadneho vyznávača valcov online kasína eTIPOS.sk. Ak si sa v ňom ešte nezaregistroval, dlho neváhaj, pripravené sú pre teba viaceré bonusy, ktoré ti otvoria cestu k bombastickým výhram.

Iba u nás nájdeš všetky najlepšie hry na jednom mieste! A ktoré horúce novinky by nemali ujsť tvojej pozornosti.

Sweat Dream

Zahraj si spolu s nami skvelú hru Sweet Dream od Synot Games a zaži tie najsladšie sny na valcoch, pričom si v každom zatočení vychutnáš množstvo lahodných dobrôt. Pokochaj sa počas hrania nádhernými vizuálmi a zaži skvelú hrateľnosť, ktorá zvýši hladinu cukru v krvi.  Čaká ťa extrémne cukrové dobrodružstvo, ktoré zaručene uspokojí tvoje chute na všetko sladké. Určite natrafíš na unikátnu mechaniku klastrov, gigantické tortové hory, ľadové kĺzačky z iného sveta a veľa sladkostí, ktoré vyliečia všetky tvoje choroby sladkým.

Okrem krásnych vyobrazení otáčajúcich sa kotúčov je hrateľnosť ešte vylepšená niekoľkými šikovnými animáciami po víťazstve, ktoré ťa ponoria ešte hlbšie do chutnej akcie. Symboly majú zvláštnu, ale decentnú textúru podobnú jedlu. V spodnej časti výplatnej tabuľky nájdeš diamanty, palice, srdcia a piky obleku pokrovej karty v gumovej textúre podobnej cukríku. Ak chceš získať najvyššie symbolické výplaty, musíš sa obrátiť na fialovú lízanku, pruhovanú cukrovinku, tortu v tvare zvona alebo šťastnú šišku v tvare siedmich. Slot obsahuje aj špeciality, ako sú bonusové šišky a multiplikátory dúhovej zmrzliny.

Legends of the Colosseum

Na rozdiel od toho, v čo mnohí veria, gladiátori neboli vždy otrokmi. Mnohí sa dobrovoľne prihlásili do boja za slávu v obrovskej aréne Kolosea a jedného takého bojovníka stretneš aj v Legends of the Colosseum Megaways od Synot. Vyzerá príliš pekne na to, aby bol otrokom a jeho spoločníčka by mohla byť kráľovnou krajiny.

Počuť rinčanie kovových reťazí o brány, ako tlkot tvojho búšiaceho srdca preberá vládu a bujaré davy prestávajú existovať. Zabi zviera, vyčar úsmev na tvári cisára a doži sa ďalšieho dňa. Staň sa víťazom alebo sa zabi. Vstúp do arény a zisti to! Zahraj si 6-valcový video automat Megaways nabitý bojovou energiou, Avalanche Respins a Wheel of Fortune.

CHCEM HRAŤ

Clownfish

Clownfish ťa zoberie na výherné dobrodružstvo pod hladinu mora. Je postavený podľa tradičnejších línií, pretože má iba päť výherných línií. To však znamená, že na získanie výhry ti stačí získať 2 až 5 zodpovedajúcich symbolov na výhernej línii. Niektoré z týchto symbolov zahŕňajú chobotnicu, kraba, hviezdicu, korytnačku a mušlu. Ešte dôležitejšie však je, že ryba štvorzubec je divokým symbolom a ten môže nahradiť iné symboly na valcoch, ktoré ti pomôžu získať výhry. Keď získaš tri mušle na valcoch súčasne, získaš aj minimálne 15 bezplatných zatočení.

Golden Basket 27

Slot Golden Basket 27 od Apollo Play je veľmi jednoduchá hra s ovocnou tematikou. Má 3 valce a 27 výherných línií, ale vyzerá a pôsobí ako klasický automat na ovocie. Ako už tradične, na kotúčoch máš k dispozícii vodné melóny, slivky, čerešne, citróny, kivi a pomaranče. Hlavným symbolom, ktorý treba hľadať, je košík s ovocím, pretože ide o divoký symbol. Keď tento symbol pristane na valcoch, môže nahradiť všetky ostatné symboly, aby si získal ešte viac výhier. Ešte lepšie je, že keď je súčasťou výhernej, môže ti skutočne poskytnúť trojnásobok tvojej výhry, čo skutočne zvýši tvoju výplatu.

Ak dosiahneš viacero výhier, kliknutím na tlačidlo vpravo si musíš vybrať, ktorú z výhier na valci získaš. Celkový slot je veľmi jednoduchý a vďaka tomu je veľmi ľahká jeho hrateľnosť, čo je určite výhodou. Hranie evokuje staršiu školu, tradičný typ automatu, ktorý sa bežne vyskytuje v kamenných kasínach. Pripravte sa preto na ovocnú zábavu pri roztočení valcov v tejto hre.

CHCEM HRAŤ

Coffe Magic

Dávaš si do kávy mlieko alebo cukor? Alebo oboje? Pri hraní nášho slotu budeš potrebovať dvojitú dávku! Coffee Magic je originálna hra s témou, ktorá sa bežne nespája s vesmírom automatov. Veľké symboly kotúčov majú dizajn inšpirovaný karikatúrami s množstvom bielej a hnedej. V hornej časti obrazovky je dostatok miesta na zobrazenie obrovského hrnčeka na kávu naplneného až po okraj tmavou čiernou tekutinou. Vsádza na originalitu a po pár minútach sa zrejme opýtaš, ako hra vlastne funguje. Prídeš na to po pár minútach hrania.

Slot obsahuje 5 valcov a čaká na teba 21 výherných línií. Roztoč symboly ako cukor, kanvica na kávu, hrnček na kávu, sušienky, žena pijúca kávu a nájdi tie najsprávnejšie kombinácie, ktoré ti otvoria bránu k pekným výhram.