Máš už dosť predvianočného zhonu? Chceš sa trochu rozptýliť a nevieš ako? Čo tak skúsiť niektorú z hier z online kasína eTIPOS.sk? Čaká ťa skvelá zábava, ale aj krásne výhry. Tak smelo za nimi a ešt dnes roztoč valce aj s týmito hrami.

Nefertitis Nile

Po roztočení valcov nájdeš veľa detailných a nádherných symbolov, v pozadí je staroveký Egypt s loďami plaviacimi sa po Níle a chýbať nemôže samozrejme ani jedna z veľkých pyramíd. Skvelou vlastnosťou, ktorá stojí za zmienku, sú kaskádové symboly. Zakaždým, keď dôjde k výhre, výherné symboly v kombinácii vybuchnú a nové symboly ich doplnia zhora, aby zaplnili prázdne miesta a potenciálne vytvorili ďalšie výherné kombinácie. Kľúčom k odomknutiu bezplatných zatočení je nazbierať minimálne päť symbolov Scatter.

CHCEM HRAŤ

Jin-Jang

Vydaj sa spolu s nami do stredovekej Číny. V hre na teba čaká päť valcov a 40 výherných línií, spolu s divokými symbolmi, ikonami scatter a kolom bezplatných zatočení s množstvom rôznych šancí na výhru. Symboly v hre zahŕňajú zlaté ikony zvierat, ako je slon, korytnačka a ropucha s červeným rubínom v ústach, spolu so symbolmi jin-jang, zelenými drakmi a ďalšími evokujúcimi obrázkami a zvukovými efektmi, ktoré dodávajú atmosféru ďalekého východu. Pustíš sa s nami do objavovania čínskej kultúry?

Fruits Go-Multiply

Ovocia nie je nikdy dosť, nájdeš ho nielen na štedrovečernom stole. Fruits Go Multiply je 5×3 valcový a veľmi obľúbený automat s dvadsiatimi výhernými líniami. Všetky herné symboly majú klasickú ovocnú tému. Tri bonusové symboly s hviezdičkou aktivujú naviac desať hier zadarmo. Dva bonusové symboly aktivujú funkciu druhá šanca, kde môžeš tiež vyhrať bezplatné zatočenia. Ak chceš, aby boli tvoje výhry ešte väčšie, môžeš si skúsiť výhru zdvojnásobiť. Stačí ti správne uhádnuť farbu hracej karty a nájdeš svoje zaslúžené peniaze. Päť kotúčov orámovaných zlatou farbou leží na lesklom pútavom fialovom pozadí, najvyššie platiaci symbol je 7, za ním nasleduje zvonček a melón. Na zahodenie nie sú ani slivky a pomaranč, zatiaľ čo symboly s najnižšími výplatami zahŕňajú citrón a pár čerešní.

CHCEM HRAŤ

Wildfall

Vydaj sa na pirátske dobrodružstvo s našou novou hrou Wildfall. Roztoč valce a vydaj sa na vzrušujúcu cestu do Karibiku. Symboly ako napríklad, kompas, mapa pokladu, papagáj alebo pirát len podčiarkujú atmosféru tajomného pirátskeho dobrodružstva. Nechýba mu nezabudnuteľný dizajn, roztomilá grafika a veľký výherný potenciál. Odnes si ako správny pirát svoju výhru.