Vonku naplno žhaví leto, okrem studených drinkov sa môžeš ochladiť aj našimi hrami. Tu sú tri chytľavé hry, ktoré exkluzívne nájdeš medzi ďalšími v online kasíno eTIPOS.sk. Zaujímavé hry z portfólia našich partnerov sú tu iba pre teba, tak roztoč valce a splň si svoj hráčsky sen.

Predstavíme si tri, ktoré ťa isto nielen zabavia:

Super Sweets

Online automat z prostredia čokoládovne? Super Sweets od Betsoftu si ide svoj vlastný štýl a peknú grafiku podporuje aj slušnými sladkými bonusmi. Krásny farebný štýl s cukríkmi a inými cukrovinkami, ktoré sa „točia“ na valcoch v sklenených bankách dostane určite aj teba. Hra je do detailov prepracovaná a veľmi dynamická. Symboly sa pohybujú, trhajú sa na nich obaly, balia sa do škatúľ, jednoducho túto hru treba vyskúšať na vlastnej koži.

Keď skompletizuješ výhernú kombináciu, symboly, ktoré ju tvoria, sa zabalia do krabíc ako objednávky v obchode. Tým to však ani zďaleka nekončí. Pri ďalšom pokračovaní hry a bežnom točení valcov sa práve tieto zabalené symboly presúvajú na páse popred hracie pole s krútiacimi sa symbolmi. Cukrovinky sa krútia a rozbaľujú na piatich valcoch a troch riadkoch. Výherných línií máš k dispozícii desať a sú fixne dané.

Multi Spin

Fanúšikov klasických automatov čaká pri hraní Multi Spinu množstvo vzrušenia a zábavy. Je to klasický online automat od eGaming. Rovnako ako mnoho iných klasických hier, aj táto prichádza s jednoduchým vizuálom v podobe lesklých klasických symbolov, tmavých kotúčov a abstraktného pozadia pokrytého ružovými pruhmi. Zahrať si ho môžeš na štyroch valcoch a má až neuveriteľných 81 výherných línií.

Táto špeciálna matica je domovom ôsmich štandardných symbolov. Tie vyzerajú ako melón, jedlá tyčinka, čerešne, hrozno, citrón, slivka, pomaranč a šťastná červená sedmička, ktorá ti prinesie zaslúžené ovocie v podobe výhry, pretože je najcennejším symbolom v tejto hre.

Ak chceš vyhrať ťah v tejto hre, musíš na jednu výhernú líniu umiestniť tri alebo štyri symboly rovnakého typu. Existuje aj symbol loga s viacerými rotáciami a práve toto je želaný divoký symbol, ktorý nahrádza všetky symboly, aby si mohol dopĺňať výherné kombinácie. K tomuto symbolu je pripojený aj multiplikátor, s ktorým môžeš symboly vynásobiť 2, 4 alebo 6-krát.

Rich Pirates

Už ako názov napovedá, čaká v tejto hre na teba pirátska téma. Vybuchujúce delá, pirátske lebky, kotvy, sudy s rumom a samozrejme nemôže chýbať mapa zakopaného pokladu a truhlica zlatých mincí, naplnených až po okraj. Toto bude vždy obľúbený žáner, pretože okolo pirátov je vždy automaticky aj vzrušenie a dobrodružstvo. Určite nesklame fanúšikov tejto témy, pretože v hre sú zahrnuté všetky jej známe a rozpoznateľné aspekty.

Pozadím pre hru je pustý ostrov, doplnený palmami proti krásnej modrej oblohe. V popredí nájdeme nádhernú drevenú pirátsku loď a zostáva už iba jediné – roztočiť kotúče, ktoré sú stredobodom nielen tvojej pozornosti. Ak si fanúšikom Pirátov z Karibiku či príbehu o Grófovi Monte Christo, nebudeme ťa ani prehovárať, aby si sa pustil hneď do hry!

Určite na teba čakajú skvelý výhry!

CHCEM HRAŤ