O tom, že kasíno eTIPOS.sk má najväčšiu ponuku hier, vie už hádam každý. Nevieš si z bohatej ponuky vybrať? Inšpiruj sa našim výberom a objav čaro nepoznaného.

PRIMAL AGE

Slot, ktorý ťa zavedie do prehistorických čias. S automatom Primal Age totiž zažiješ cestu do praveku! Na piatich valcoch so štyrmi riadkami čaká na hráčov 20 výherných línii.

Na slote nájdeš 10 základných a 2 špeciálne symboly, ktoré plnia bonusové funkcie. Symbol Pračloveka má najvyššiu hodnotu. Komu sa podarí na hracom poli vytvoriť výherné línie práve z tohto symbolu, môže oslavovať.

Zaujmú však aj iné symboly. Roztomilé praveké zvieratá na čele s mamutom, symboly písmen a čísla poskladané z kameňov. To všetko je hra Primal Age, s ktorou môžeš objaviť pravek, no získať novoveké výhry!

BOOK OF SPELLS

Rád objavuješ niečo nové? Tak potom neváhaj a vyskúšaj hru Book of Spells. V krajine čarodejníkov, elixírov a mágie bude „Kniha kúziel“ obracať svoje vlastné stránky, aby nasmerovala hráčov k výhre.

Book of Spells je divoký symbol a nahrádza všetky ostatné symboly točiace sa okolo piatich valcov, aby sa zvýšil počet výherných kombinácií vytvorených na deviatich výherných líniách hry.

Keď sú na valcoch rozhádzané tri alebo viac Kníh kúziel, spúšťajú 10 bezplatných zatočení so špeciálnym rozširujúcim sa symbolom pre väčšie výhry. Zabav sa a vyskúšaj.

27 DIAMONDS

Drahokamy. Kto by ich len nemal rád?! Na slote 27 Diamonds ich je plno, pričom nosia skvelé výhry.
V momente, keď sa objavia na hracom poli 3 zhodné symboly, výhra je vaša.
Na valcoch sa môže objaviť klasický diamant, následne zelený, červený, fialový, oranžový, žltý či modrý drahokam.
Nechýba WILD symbol a rovnako tak prémiový symbol v podobne magickej číslice 7.
Divoký symbol WILD násobí výhru dvojnásobne, ak sa na hracom poli objaví dvakrát, hodnota výhra je dokonca štvornásobná!

Chcem hrať