Nový herný rok 2023 je tu a my ti prinášame chuťovku z dielne Synotu, ktorá už neodkazuje na skončené Vianoce, ale na jarnú Veľkú noc. V online kasíne eTIPOS.sk si však môžeš vybrať hru podľa vlastnej chuti, ktorá sa ti najviac bude páčiť. Stane sa ňou aj Easter Fortune?

Easter Fortune

Vydaj sa po stopách roztomilých kuriatok a chlpatých ovečiek medzi čerstvo pokosenou trávou a naplň si svoj košík až po okraj veľkonočnými vajíčkami! Prinesie ti nová hra aj veľkonočné šťastie? Je tu najnovší automat s prázdninovou tematikou, ktorý každému hráčovi, ktorý sa prebúdza zo zimného spánku, prináša aprílovú eggtravaganzu, takže sa priprav na predĺženú jar!

Zahráš si na piatich valcoch a 15 pevných výherných líniách. Čaká ťa ako obvykle vyvážený pomer výhier počas celej hry. V hre nájdeš dve hlavné výhody – zatočenia zadarmo a bonusové kolo, zatiaľ čo funkcia hazardu Ti môže pomôcť získať aj neuveriteľne vysoké výhry.

CHCEM HRAŤ

Príbeh Veľkonočného šťastia sa odohráva na bujných lúkach a jeho pokojné prostredie je plné rozkošných zvieratiek, ktoré sa pripravujú na sviežu jar a Veľkú noc.

Tak neváhaj, objav čaro novej hry Easter Fortune a zabávaj sa v online kasíne eTIPOS.sk ešte dnes.