Nie je to iba o zábave, aj keď tej si užiješ pri hraní týchto nových hier neúrekom, ale aj o zaujímavých výhrach. Hráčom už tradične ponúkame najširšiu ponuku hier na slovenskom trhu, ktorá si postupne získava čoraz početnejšiu skupinu hráčov. Našu exkluzívnu ponuku na eTIPOS.sk sme opäť rozšírili práve kvôli tebe. Tak neváhaj a roztoč valce ešte dnes!

V online kasíne sa môžeš zabávať a vyhrávať aj s týmito troma hrami:

The secret of BA

Je načase, aby si aj ty zistil, aké tajomstvá mohol boh slnka zo starovekého Egypta po celý čas skrývať pred svetom. Najlepší darček, ktorý ti Ra dá, je bonusová hra. Na to, aby sa s k nej dostal musíš získať viac ako tri z príslušných symbolov, ktorým je v tejto hre mužský dobrodruh.

Vyzerá ako kovboj, pre nás je však nezabudnuteľným Indiana Jonesom z filmovej klasiky. Budeš sledovať, ako beží po schodoch do hlbín hrobky, ktorá ti však neprinesie temné chvíle, ale poriadnu porciu výhier. Roztoč valce s parádnou grafikou ešte dnes.

Solar God

Posvätný skarabeus bol v Egypte chrobák uctievaný aj ako boh Slnka. Starí Egypťania ako jediný národ vyzdvihli tohto chrobáka medzi svojich bohov. Bonusová pyramída s pomocou Skarabea ti prinesie veľa roztočení zadarmo.

Solar God je zaujímavá hra s bonusovými symbolmi, ktoré zlepšujú základnú hrateľnosť. Prinesie ti žiarivú, jasnú a zlatú hru, ktorá hráča očarí, aby zostal a užil si spoločnosť Faraónov. So šiestimi valcami je to pomerne zriedkavá hra, ale počet výherných línií je štandardný.

Táto hra má prepracované vizuálne prvky, ako lesklé ikony s množstvom detailov a zdobené fialové kotúče. Môžete si tiež všimnúť obraz púšte, niekoľkých stromov a pyramíd v pozadí. V pozadí je počuť sláčikové nástroje. Najdôležitejšie je, že má pre hráčov kolo bezplatných zatočení a niekoľko doplnkov.

Fruiti XXL

Ďalšia super porcia ovocia prichádza. Spoj aj ty všetky druhy tradičných symbolov ovocia na valcoch Fruiti XXL, oldschoolového automatu, ale s príjemnejším a aktualizovaným vzhľadom.

Tento päťvalcový automat prichádza s fantastickými 100 výhernými líniami, ktoré sú vždy k dispozícii, čo vám dáva viac šancí na výhru pri každom zatočení. Vzhľadom na tradičnú hrateľnosť neexistujú žiadne bezplatné zatočenia ani podobné bonusové funkcie, ale každé výherné zatočenie vám dáva možnosť zahrať si výhru v hazardnej hre s dvojitou šancou na výhru.

Síce patrí do „starej školy“, grafika a zvuky sú ale aktualizované, aby ťa táto hra hravo preniesla do aktuálneho 21. storočia. Symboly sú krásne vykreslené, zatiaľ čo animácie sú rýchle a plynulé. Nezostáva ti nič iné, iba roztočiť valce a pustiť sa do hry!

Chcem hrať