Opäť tu máme nové super hry, ktoré ťa nielen zabavia, ale pri troche šťastia aj obdarujú parádnou výhrou. Ak si sa ešte v online kasíne eTIPOS.sk nezaregistroval, dlho neváhaj, pripravené sú pre teba viaceré bonusy, ktoré ti otvoria cestu k bombastickým výhram.

Iba u nás nájdeš všetky najlepšie hry na jednom mieste, jackpoty a bonusy v hodnote desiatok tisíc eur. A ktoré horúce novinky by nemali ujsť tvojej pozornosti?

Fruits go Pop!

V portfóliu Torm Horn Gaming sa chystá jedna z najšťavnatejších ovocných párty. Takže si priprav výbavu na párty a čakaj, až zažiješ dobrodružstvo na celý život. Tento automat sľubuje zjednodušené hranie v rámci svojej starej mriežky 3×3. Čakajú ťa príjemné zvukové efekty, čím sa šíri hrou vintage atmosféra. Po spustení hry sa ti zobrazí okno s tromi valcami a tromi riadkami. Päť výherných línií pokrýva mriežku počas základnej hry a prebiehajú zľava doprava.

Počas bezplatných zatočení sa výherné línie zvýšia až na 27. Šesť bežných symbolov, Wild a Scatter dopĺňa zostavu v automate Fruits Go Pop. Skontroluj si vždy ikony vedľa ich výplat a funkcií v sekcii výplatnej tabuľky. Výherné kombinácie vznikajú, keď objavíš tri rovnaké symboly pozdĺž aktívnych línií. Aby si získali nárok na výhru, musia zodpovedajúce symboly pristáť postupne, počnúc stĺpcom úplne vľavo.

Golden Basket 27

Slot Golden Basket 27 od Apollo Play je veľmi jednoduchá hra s ovocnou tematikou. Má 3 valce a 27 výherných línií, ale vyzerá a pôsobí ako klasický automat na ovocie. Ako už tradične, na kotúčoch máš k dispozícii vodné melóny, slivky, čerešne, citróny, kivi a pomaranče. Hlavným symbolom, ktorý treba hľadať, je košík s ovocím, pretože ide o divoký symbol. Keď tento symbol pristane na valcoch, môže nahradiť všetky ostatné symboly, aby si získal ešte viac výhier. Ešte lepšie je, že keď je súčasťou výhernej, môže ti skutočne poskytnúť trojnásobok tvojej výhry, čo skutočne zvýši tvoju výplatu.

Ak dosiahneš viacero výhier, kliknutím na tlačidlo vpravo si musíš vybrať, ktorú z výhier na valci získaš. Celkový slot je veľmi jednoduchý a vďaka tomu je veľmi ľahká jeho hrateľnosť, čo je určite výhodou. Hranie evokuje staršiu školu, tradičný typ automatu, ktorý sa bežne vyskytuje v kamenných kasínach. Pripravte sa preto na ovocnú zábavu pri roztočení valcov v tejto hre.

CHCEM HRAŤ

Aztec Mystery

Vydaj sa spolu s nami na cestu do divočiny aztéckej džungle, pri hraní Aztec Mystery od Apollo Play. Hra má 5 valcov a 30 výherných línií spolu s veľkým výberom rôznych bonusov. Čo je na tomto slote naozaj ohromujúce, je to, že všetko má aztécky nádych. Nájdeš tu dýky, džbány, aztécke symboly a veľké množstvo symbolov z tejto tajomnej doby. Ak chceš získať výhru, musíš získať tri až päť zodpovedajúcich symbolov zľava doprava. A čím viac symbolov zhodíš, tým väčšia bude tvoja výhra.

Čaká ťa divoký tvor podobný papagájovi, ktorý môže nahradiť iné symboly na valcoch pre tieto výherné kombinácie. Červený a čierny aztécky symbol je Scatter a je to jediná ikona, ktorú divoký symbol nemôže nahradiť. Ak však chceš získať zatočenia zadarmo s týmto symbolom, potrebuješ ich na valcoch sedem až deväť. Ak však tieto Scatter symboly dostaneš na valce počas bezplatných zatočení, môžeš túto funkciu znova spustiť. Nakoniec je tu tajomný jackpot. Túto cenu môžeš získať na každej úrovni len vtedy, keď si dosiahol konkrétny výherný bod. Pozri sa, či majú Aztékovia šťastie aj v tomto vzrušujúcom slote!

Monkey 27

Automat Monkey 27 je klasický „jednoruký bandita“. Hracie pole je plné ovocia, ako aj symbolov s žolíkmi a dolármi. Názov automatu je odkazom na prítomnosť 27 výherných línií, ktoré sa používajú na vytváranie výherných kombinácií. Na hracom poli nájdeš iba tri valce. Dizajn je mimoriadne lakonický a rozhranie je tradičné a jednoduché.

Nič ale nenarúša zaužívané symboly, okrem špeciálneho Wild symbolu v podobe Jokera, znaku dolára v úlohe Scatteru a schopnosti niekoľkokrát znásobiť prijatú odmenu pri aktivácii rizikovej hry. Všetko ovocie a špeciálne symboly hracieho automatu sú vyplácané podľa výplatnej tabuľky.

Špeciálny symbol Wild sa môže zmeniť na akékoľvek chýbajúce ovocie na vytvorenie výhernej kombinácie. Joker Wild vypláca 100-násobok. Špeciálny symbol Scatter vypláca v celkovej stávke bez ohľadu na jeho umiestnenie. Takýto symbol má 2x hodnotu. Symbol vodného melónu vypláca 30x, takže je to najvyššie platený štandardný symbol. Priemerné symboly sú hrozno a slivky – 10x, nízko platené herné symboly sú pomaranč, citrón a čerešňa – 3x.

CHCEM HRAŤ

Lucky Chessmate

V tejto hre na teba nečaká iba klasický šach s roztomilými pešiakmi a ešte rozkošnejšími rytiermi, nasledovaný báječnou ružovovlasou kráľovnou, ktorú by si najradšej uštipol do líc. Strategické hry môžu byť nudné, my ťa však presvedčíme o opaku, že táto „kráľovská“ hra môže byť aj zábavná. To, o čo sa MultiSlot pokúsil, je urobiť šach príjemnejším, čo ti umožní zapojiť sa do jeho zábavy bez toho, aby si ho musel fyzicky hrať. A podľa nás sa mu to fantasticky podarilo.

Tí, ktorí v hre šachu vynikajú, sa nám pravdepodobne budú siať do tváre, ale pre nás je to rovnako príjemné ako skutočná hra, pri ktorej rozdávame aj hotovosť. Klasický šach to však nerobí.

Pravidlá tejto hry sú oveľa jednoduchšie ako pre viacerých komplikované pravidlá šachu. 5-valcová hra s množstvom bonusových symbolov a desiatimi výhernými líniami ti určite poskytne skvelý herný zážitok.

Scary Night

Hľadačom vzrušenia a milovníkom hororových filmov by určite nemala uniknúť táto hru, ktorá ich buď vystraší, alebo urobí ešte bohatšími než kedykoľvek predtým. Scary Night je príjemná hra, ktorá zahrala na hororovú tému. Aj keď nie v ideálnom načasovaní mimo obdobia Halloweenu, objav túto retro hru plnú strašidelných prekvapení, pri ktorých ti naskočí husia koža a zároveň ti naplní virtuálnu peňaženku. Čaká ťa hra s jasnou retro tematikou a jednoduchými grafickými prvkami.

Celá obrazovka je navrhnutá tak, aby vyzerala ako arkádový automat, presne taký, aký by si mohol nájsť v miestnej obľúbenej krčmičke. Príkazové tlačidlá nájdeš v spodnej časti, zatiaľ čo herné kotúče zaberajú takmer celý priestor dostupný na obrazovke. V hornej časti stroja je logo hry a mesiac v splne s čiernou mačkou na boku a niekoľkými netopiermi poletujúcimi okolo. Samotnú hru si zahráš na 5 valcoch s 21 výhernými líniami, ktoré ti budú k dispozícii.