O tom, že kasíno eTIPOS.sk má najväčšiu ponuku hier, vie už hádam každý. Predstavujeme vám trojicu, ktorá stojí za vyskúšanie. O ktoré ide?

PRIMAL AGE

Slot, ktorý nás zavedie do prehistorických čias. S automatom Primal Age totiž zažijete cestu do praveku! Na piatich valcoch so štyrmi riadkami čaká na hráčov 20 výherných línii.

Na slote nájdeme 10 základných a 2 špeciálne symboly, ktoré plnia bonusové funkcie. Symbol Pračloveka má najvyššiu hodnotu. Komu sa podarí na hracom poli vytvoriť výherné línie práve z tohto symbolu, môže oslavovať.

Zaujmú však aj iné symboly. Roztomilé praveké zvieratá na čele s mamutom, symboly písmen a čísla poskladané z kameňov. To všetko je hra Primal Age, s ktorou môžete objaviť pravek, no získať novoveké výhry!

 SCALPER

Kto nemá rád „načačkané hry“ s množstvom riadkov a línii mal byť skúsiť hru Scalper. Ide totiž o klasiku.

Tri riadky, tri valce. Ovocie, 777, BAR, zvony a symbol JOKER-a. Špecifikom hry je možnosť zatočiť si o vyššie výhry vďaka Scalper symbolu – ten výhru môže navýšiť o 4x viac!

Jednoducho, stará-dobrá klasika, prešpikovaná novými prvkami. To je hra, ktorá nikdy neomzrí.

RICH PIRATES

Truhlica plná zlatých mincí, delá, lebky, mapa zakopaného pokladu, piráti a pirátky. Kto má rád filmy ako Piráti z Karibiku či príbeh o Grófovi Monte Christo, rozhodne by mal vyskúšať hru Rich Pirates.

Už na prvý pohľad upúta slot prepracovanou grafikou, ktorá si podmaní aj tohto najnáročnejšieho hráča. Pirátske symboly v tejto hre sa pretáčajú na piatich valcoch na hernej ploche 5×3. Dokopy jedenásť symbolov, kde je tým najcennejším symbol pirátov – lebka – ktorá má úlohu WILD symbolu. Ten dokáže nahradiť akýkoľvek iný symbol.

Hru robí zábavnou aj scatter symbol v podobe kompasu. Tri tieto symboly kdekoľvek na hracej ploche znamenajú desať spinov s dvojnásobnou výhrou.

Neváhajte, roztočte sloty Rich Pirates a vydajte sa plavbu po online kasíne eTIPOS.sk, kde na vás čakajú skvelý výhry!

chcem hrať